Renes.

Renes.Nacsport

Spalding

Luxaflex

Vetus
Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 26 juni 2014
Renate Cabaret nieuwe coach MU16-2 (Meisjes 16-2 Team)


De TC is erg blij om te kunnen melden dat Renate Cabaret in het nieuwe seizoen aan de slag gaat met de meiden van U16-2. De meiden hebben een aantal jaar onder deskundige en enthousiaste leiding gestaan van Leo den Hoedt en Wilco Knip. Nu is het aan Renate om het stokje over te nemen.

Renate stelt zichzelf aan jullie voor:

Mijn naam is Renate Cabaret, ik ben 20 jaar en woon in Barendrecht. Zeven jaar geleden ben ik begonnen met basketballen bij CBV binnenland. Ik begon toen in meisjes 14-1. Ik heb vier jaar op rayonniveau gespeeld en drie jaar regionaal, maar helaas moet ik vanwege gezondheidsproblemen stoppen met basketbal.

Aangezien ik basketbal erg leuk vind, en ook de tactische kan er van, heb ik besloten om dit seizoen te gaan coachen. Eerder in 2010 ben ik begonnen als coach van de instroomgroep, dit zijn de kinderen die net op basketbal komen. Ik vond dit erg leuk om te doen, maar ik miste het deel van techniek, die beginnertjes kan je namelijk nog geen spelletjes aanleren. In 2012 ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging: mu18-1 zat zonder coach. U raadt het al, ik werd gevraagd of ik interesse had om met die meiden aan de slag te gaan. Ook hier was ik meteen enthousiast over, die meiden kan je namelijk wel al veel dingen aanleren. En dan nu mu16-2, een groep  meiden die allemaal dolenthousiast zijn en stuk voor stuk goed kunnen basketballen. Toen ik hoorde dat deze meiden geen coach hadden en dringend iemand zochten, hoefde ik ook deze keer niet lang na te denken. Na de instroomgroep en mu18-1 jeuken mijn handen om

ook met deze meiden aan de slag te gaan.  

Ik hoop op een leuk seizoen als nieuwe trainer/coach van mu16-2. Ik hoop dat de meiden

het naar hun zin zullen hebben en dat ik ze op een leuke manier een hoop kan leren.


Next Games
Vetus/Binnenland Du20-1 uit
tegen Gr.hoppers 2e game PO
Vrijdag 28 april 20:00uRenes/Binnenland D1 thuis
uitgespeeldAfval Loont Saldo
837,50
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

26 april, jarig.
Tong Xu.
Leeftijd 37 jaar.
woe-recr.
Tong Xu


Agenda.
Vergaderingen-overleggen
01-05 Bestuur
25-05

Technisch Com.

10-05 Kantine Comm.
30-05-2017 ALV

 

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.