Renes.

Renes.Arcus

J&M VvE Beheer

Dick de Jong Hoveniers

Lely B.V.
Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 4 oktober 2014
DAS MU16-2 tegen Binnenland MU16--2 (Meisjes 16-2 Team)

Uitslagen en standen


DAS MU16-2 - Binnenland MU16-2

 

Na de verloren wedstrijd van afgelopen week wilden de meiden van MU16-2 zich herstellen tegen DAS uit Delft.

Zonder Abigael en Eline, maar met Simone werd al vroeg de trip naar Delft ingezet. Coach Renate moest helaas vanwege griep afzeggen.

 

Na de warming up werd nog even snel een foto gemaakt voor de zieke Renate voordat het startsignaal werd gegeven. De meiden hadden van coach Wilco de opdracht gekregen om er fel in te gaan en de tegenstander geen kans te geven om rustig het spel te maken. Deze tactiek werkte en in de eerste vijf minuten werd door Elanur, Vera, 2 keer Kim, Iris en Isabeau gescoord. Pas na de 0-12 werd DAS wakker. Met een tweepunter en een vrije worp werd het 3-12. Binnenland wisselde vijf keer en met een frisse ploeg werd de pressie weer opgepakt. Elanur en Shinaaz bepaalde de eindstand van de eerste periode op 3-16.

De tweede periode speelden onze meiden iets slordiger. De buitenkant van de ring werd meer geraakt dan dat de bal door de ring ging. DAS scoorde drie punten voordat Iris en Yuna (twee keer) iets terug konden doen. Er werd hard gewerkt en afwisselend Roos en Annemarie probeerden de spelmaakster  van DAS af te stoppen. De langste drie dames van DAS kon daarna toch nog een aantal keer scoren en de ruststand  bepalen op 11-22.

In de pauze werd nog even geoefend op ‘simpele’ lay-ups.

De pauze had de meiden goed gedaan en vooral Elanur nam de ploeg op sleeptouw. Ze scoorde vier keer op rij. DAS probeerde nog wel aan te klampen , maar Kim, Annemarie en Simone pakten ook nog ieder twee punten. Aan het eind van de derde periode was het verschil 20 punten in het voordeel van Binnenland MU16-2.

De vierde periode zakte het niveau van de wedstrijd iets. Ondanks een score van Isabeau werd het spel alsmaar slordiger. Zowel het meegereisde publiek als de bankspeelster gingen de speelster in het veld aanmoedigen om er een fraaie eindspurt uit te slepen. De meiden bleven knokken en door veel te wisselen werd de tegenstander moegespeeld. Shinaaz en Yuna maakten er 22-42 van. De laatste drie minuten was DAS moegespeeld en bepaalden Simone, Kim en Yuna de eindstand op 22-48.

 

Door dit mooie resultaat stijgen de meiden weer een aantal plaatsjes op de ranglijst. Uiteraard werd de overwinning gevierd tijdens het favoriete douche uurtje. Gefeliciteerd meiden.

 

Met sportieve groet,

Wilco

 


Next Games
Vetus/Binnenland Du20-1 uit
tegen Gr.hoppers 2e game PO
Vrijdag 28 april 20:00uRenes/Binnenland D1 thuis
uitgespeeldAfval Loont Saldo
837,50
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

26 april, jarig.
Tong Xu.
Leeftijd 37 jaar.
woe-recr.
Tong Xu


Agenda.
Vergaderingen-overleggen
01-05 Bestuur
25-05

Technisch Com.

10-05 Kantine Comm.
30-05-2017 ALV

 

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.