Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenvrijdag 8 mei 2015
MU16-2 sluit het seizoen sportief af (Meisjes 16-2 Team)


Na een leuk en leerzaam seizoen besloten de meiden van mu16-2 samen met hun coach
om het seizoen met elkaar sportief af te sluiten. We wilde met elkaar iets doen waarbij je elkaar nodig hebt en het dus aankomt op het samenwerken. Uiteindelijk na een tijdje brainstormen kwamen we op  het idee om mee te doen aan een bootcamp waarin teambuilding centraal stond.

Deze bootcamp en tevens ook boks-les werd gegeven onder leiding van Niek Van Haaften
die al een aantal jaar werkzaam is als personal trainer bij Hoeksewaard  bootcamp. Niek geeft naast zijn studie sport en bewegen o.a.  regelmatig trainingen buiten en in de hoeksewaard bootcamp studio aan de mijlweg 22  in 's-gravendeel. 

Denk aan: Bootcamp, Boxing bootcamp, Extreme fitness en individuele personal training. Kortom een zeer ervaren personal trainer die ons als team zeker wel wat kan leren op het gebied van teambuilding.

Zaterdag 2 mei was het dan zover. om 14:00 verzamelde we bij het recreatieoord de Binnenmaas om daar met het zonnetje n onze gezichten 2 uur lang te gaan zwoegen. En zwoegen was het  zeker! na een zeer intensieve training was het tijd om eens even lekker uit te rusten in het gras. iedereen was moe maar voldaan. we hebben een zeer effectieve en gezellige afsluiting gehad van het seizoen

Mede mogelijk gemaakt door: onze  trainer Niek van Haaften. bent u individueel of met een groep op zoek naar een personal trainer, dan raad ik het u zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website:  http://www.hoeksewaardbootcamp.nl/homepage

Meiden bedankt voor een super leuk seizoen !


Renate Cabaret (coach) 


Next Games
Start-toernooi
25/26 augustus 2017Renes/Binnenland VSE 1 versus Pepinster, thuis zaterdag 02-09, 19:00 uur

Afval Loont Saldo
977,50
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

22 juli, jarig.
Vandaag geen verjaardagen.

Agenda.
AGENDA
22-08 Technische comm.

 Starttoernooi 25 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.