Renes.

Renes.Nacsport

Van Donge & de Roo

Netzaken.nl

ABC Kwakernaat Accountants
Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 9 november 2015
Ruime overwinning MU16-2 na fysieke wedstrijd (Meisjes 16-2 Team)

Uitslagen en standen


In sporthal Alexander trad MU16-2 zonder de zieke Elanur (Jammer, weer geen mogelijkheid om een teamfoto te maken) aan tegen Rotterdam Basketball MU16-1.

Waar in eerdere wedstrijden niet goed werd gestart en de rebound niet goed verzorgt was krijgen de meiden de opdracht scherp te beginnen en goed te rebounden.

Het begin van de wedstrijd laat zien dat de scheidsrechters het vandaag zullen laten afweten en Rotterdam Basketbal MU16-1 compenseert het kwaliteitsverschil tussen beide teams met zeer fysiek spel.

De meiden laten zich niet van de wijs brengen en door goed te verdedigen en goed te rebounden nemen we een 0-15 voorsprong. Er sluipt een beetje nonchalance in het team en opeens staat het 11-19.

Een time-out volgt en ik geef aan dat ze zelf ook maar zeer fysiek moeten gaan spelen, want je speelt altijd zoals de scheidsrechters het toelaten.

De meiden pakken het prima op en na een run van 23-6 staat er een ruststand van 17-40 op het scorebord. In de 3e periode breidden we onze voorsprong uit naar 24-55 en om een indruk te krijgen hoe de scheidsrechters het er vanaf brachten, krijgen we pas in de 5e minuut van deze periode onze 1e P tegen !!

In de laatste periode gaat Rotterdam Basketbal MU16-1 opportunistisch spelen en een paar verdwaalde afstandschoten gaan er in, maar MU16-2 gaat gewoon door met scoren en met een eindstand van 43-72 wordt een fysieke en soms te harde wedstrijd aan de zegekar gebonden.

Jammer dat de scheidsrechters het lieten afweten, want het spelen en aanschouwen van deze wedstrijd had voor beide teams en de aanwezige toeschouwers veel leuker kunnen zijn.

Positief punt was het pakken van de vele rebounds en bovenal het 50% percentage benutten van vrije worpen stemt een trotse coach vrolijk !!

A lot of practice always leads to results !!


Next Games
Vetus/Binnenland Du20-1 uit
tegen Gr.hoppers 2e game PO
Vrijdag 28 april 20:00uRenes/Binnenland D1 thuis
uitgespeeldAfval Loont Saldo
837,50
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

26 april, jarig.
Tong Xu.
Leeftijd 37 jaar.
woe-recr.
Tong Xu


Agenda.
Vergaderingen-overleggen
01-05 Bestuur
25-05

Technisch Com.

10-05 Kantine Comm.
30-05-2017 ALV

 

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.