Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 19 april 2016
Teleurstellend verlies MU16-2 (Meisjes 16-2 Team)

Uitslagen en standen


In sporthal De Driesprong trad MU16-2 afgelopen vrijdagavond aan tegen Hurricanes MU18-2 uit Spijkenisse. De 1e ontmoeting was na een niet goede maar wel spannende wedstrijd in ons voordeel beslist. We krijgen net zoals in de 1e wedstrijd gelijk zone voorgeschoteld en de opdracht was rustig rond te spelen, goede afstandsschoten te nemen, de bal via de oppostende center te spelen en om penetratie in de bucket.

De 1e periode gaat gelijk opgaand en we sluiten hem af met een 9-11 achterstand. Hurricane MU18-2 speelt een zone-press en we hebben moeite om rustig de bal op te dribbelen, te passen en onze aanval te spelen. We spelen onrustig en lijden veel balverlies, krijgen makkelijke scores tegen door slecht verdedigend evenwicht en in de aanval hebben we veel moeite om tot scoren te komen.

Ruststand 19-30.

We geven natuurlijk niet op en besluiten in de rust er een schepje bovenop te doen in de laatste 2 periodes. Helaas spelen we een slechte 3e periode en het lijkt wel over we er niet meer in geloven. We zijn niet fel genoeg, blijven onrustig spelen, nemen geen goede beslissingen en open schoten worden faliekant gemist.

Met een achterstand van 48-23 beginnen we aan de laatste periode en gelukkig zijn we deze periode weer gelijkwaardig aan Hurricanes MU18-2 en verliezen uiteindelijk teleurstellend met 62-35.

Onnodig verlies in de ogen van de coach en we zullen aanstaande zaterdag tegen het puntloze Rotterdam Basketball MU18-1 uit een ander vaatje moeten tappen om wederom teleurstelling te voorkomen. 


Next Games
Start-toernooi
25/26 augustus 2017Renes/Binnenland VSE 1 versus Pepinster, thuis zaterdag 02-09, 19:00 uur

Afval Loont Saldo
977,50
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

22 juli, jarig.
Vandaag geen verjaardagen.

Agenda.
AGENDA
22-08 Technische comm.

 Starttoernooi 25 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.