Renes.

Renes.Villa Vino

Lintex b.v. Transport

Lely B.V.

Metalent
Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 26 april 2016
Eindelijk weer een overwinning voor MU16-2 (Meisjes 16-2 Team)

Uitslagen en standen


A big smile is an expression of winning !!

Zaterdag jongstleden speelde het in een hoger ingedeelde klasse spelend MU16-2 tegen het op de laatste plaats staande Rotterdam Basketbal Mu18-1 in de Alexanderhal in Rotterdam. Zo op het papier een easy game, maar je moet het nog altijd wel even doen.

Kwam nog bij dat we helemaal niet wisten wat ons te wachten stond aangezien onze tegenstander in de 1e wedstrijd niet op kwam dagen omdat ze niet genoeg speelsters hadden en ze ook niet bereid waren om de wedstrijd op een andere datum te spelen.

Opdracht is om halve veld M-t-M te spelen, goede aanvallen te spelen, goed te rebounden en zoals elke wedstrijd dit seizoen veel 1 tegen 1 te spelen. Je wordt een betere speelster door veel 1 tegen 1 te spelen!! We starten voortvarend en voeren de opdrachten prima uit. Er wordt goed rondgespeeld en goed 1 tegen 1 gespeeld, wat mooie aanvallen en scores oplevert, maar de afronding laat het soms ook afweten. Einde 1e periode, 15-10 voor. In de 2e periode zijn we soms niet scherp genoeg en krijgen makkelijk scores tegen en onze scores vallen niet meer zo makkelijk als in de 1e periode, ruststand 26-23 in ons voordeel.

We hebben veel 1 tegen 1 gespeeld en Rotterdam Basketbal MU18-1 begint al aardig in foutenlast te geraken en we gaan slimmer spelen door hier veelvuldig mee door te gaan tegen de speelsters van Rotterdam Basketbal MU18-1 die in foutenlast zijn. Tot 36-36 gaat het gelijk op en daarna nemen we doordat iedereen eigen initiatief neemt en we veelvuldig aan de vrije worplijn verschijnen na 3 periodes een voorsprong van 45-37.

De 4e periode gaan we op dezelfde voet verder en geroutineerd spelen we de wedstrijd uit en winnen dik verdiend met 59-49. Een mooie prestatie en de speelsters en coach hebben eindelijk weer wat te lachen na een reeks van verloren wedstrijden.

Goed gespeeld ladies, ik ben trots op jullie !! 


Next Games
Vetus/Binnenland Du20-1 uit
tegen Gr.hoppers 2e game PO
Vrijdag 28 april 20:00uRenes/Binnenland D1 thuis
uitgespeeldAfval Loont Saldo
837,50
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

26 april, jarig.
Tong Xu.
Leeftijd 37 jaar.
woe-recr.
Tong Xu


Agenda.
Vergaderingen-overleggen
01-05 Bestuur
25-05

Technisch Com.

10-05 Kantine Comm.
30-05-2017 ALV

 

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.