Renes.

Renes.AA Drink

Questus B.V.

Spalding

Rabobank Ridderkerk-Midden IJsselmonde
Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 18 september 2016
VU16-2 start competitie met verlies (Meisjes 16-2 Team)

Uitslagen en standen


Na 4 weken voorbereiding trad VU16-2 afgelopen zaterdag aan tegen Goba VU16-1 in Gorinchem. VU16-2, bestaande uit Eva de Visser, Genicyn Brudet, Josca Overdijk, Kim Horst, Merel de Jong, Michelle de Bruin, Rocherney van Gobbel en Rosalie Neeleman heeft direct bij het begin van de wedstrijd moeite met de goede verdediging van de tegenstander en komt heel moeilijk tot scoren.

De bal goed rondspelen, 1 tegen 1 spelen als dit mogelijk is, schieten als je vrij staat en goed verdedigen krijgen de meiden als opdrachten mee het veld in.

Aanvallend gaat het niet lekker aangezien de genoemde verdediging van Goba VU16-2 goed staat en als we schieten gaan er veel schoten mis. Maar ja, als je niet schiet, leer je niet schieten en scoor je ook niet. Verdedigend zijn we niet scherp genoeg, Goba VU16-2 krijgt te veel ruimte en scoort veel vrije lay-ups. Ook de rebouding laat te wensen over want elke rebound is voor Goba VU16-2, wat weer scores tot gevolg heeft.

Ruststand 34-10 voor Goba VU16-1.

In de 2e helft gaat het beter. Er wordt beter verdedigd en aanvallend spelen we veel beter dan de eerste 2 periodes. Er worden mooie give & go aanvallen gescoord en de schoten vallen ook beter. Goba VU16-1 is beter dan ons, maar als we de verdediging in de aankomende wedstrijden verbeteren kunnen we tegen sterkere tegenstanders beter partij geven. Eindstand 69-32.

Rest mij nog te melden dat Kim en Rosalie hun 1e wedstrijd ooit speelden en dit prima deden. Rosalie scoorde zelfs haar eerste 2 punten en deed dit met een mooi afstandsschot !! Onze volgende wedstrijd is aanstaande zaterdag thuis tegen Squirrels VU16-1, maar eerst zal er op de training aandacht besteed worden aan de verdediging, rebounding en schieten.

Komt goed.


Next Games
Vetus/Binnenland Du20-1 uit
tegen Gr.hoppers 2e game PO
Vrijdag 28 april 20:00uRenes/Binnenland D1 thuis
uitgespeeldAfval Loont Saldo
837,50
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

26 april, jarig.
Tong Xu.
Leeftijd 37 jaar.
woe-recr.
Tong Xu


Agenda.
Vergaderingen-overleggen
01-05 Bestuur
25-05

Technisch Com.

10-05 Kantine Comm.
30-05-2017 ALV

 

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.