Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 26 september 2016
Zwaarbevochten overwinning voor VU16-2 (Meisjes 16-2 Team)

Uitslagen en standen


VU16-2, zonder de afwezige Kim, maar met Rochella uit VU14-1, heeft afgelopen zaterdag hun eerste overwinning van het seizoen behaald door te winnen van Squirrels VU16-1 uit Berkel en Rodenrijs.

We kregen de overwinning niet cadeau en moesten er keihard voor werken. In de wedstrijd van vorige week was het rebounden niet goed verzorgd en aangezien Squirrels VU16-1 een paar lange speelsters in het team heeft werd de nadruk gelegd op goed verdedigen en goed tegenspeelster uitboxen om te rebounden.

We starten niet goed en staan al gauw 7-2 achter, maar door goed 1 tegen 1 te spelen en een paar mooie schoten houden we de achterstand binnen de perken, 14-10 achter.

Aangezien de scheidsrechters heel veel toe laten, veel P’s worden niet gevloten, gaan we hier slim mee om (You don’t play only physically but also with your brains) en gaan we nog feller en fanatieker verdedigen.

Squirrels VU16-1 komt er in deze periode niet aan te pas, er wordt goed verdedigd en we pakken rebounds. We plaatsen een 16-0(!) run en staan halverwege met 26-14 voor.

De laatste 2 periodes gaan gelijk op en door mooie afstandsschoten en lay-ups wordt de wedstrijd afgesloten met 45-33 in het voordeel van VU16-2.

Verdedigend en rebounded was het al veel beter dan vorige week, wat de 2e periode wel heel duidelijk aangeeft.

Zo zie je maar weer dat je bij voorbaat niet kansloos bent tegen een team wat meer lengte heeft dan je eigen team.

Prima gevochten meiden.

Op naar de volgende wedstrijd, aanstaande zaterdag om 15.00 uur uit tegen Fairmount VU16-1 in Hendrik-Ido-Ambacht. Eerst aanstaande vrijdag weer trainen om individueel beter te worden, maar vooral ook als team.


Next Games
Start-toernooi
25/26 augustus 2017Renes/Binnenland VSE 1 versus Pepinster, thuis zaterdag 02-09, 19:00 uur

Afval Loont Saldo
977,50
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

22 juli, jarig.
Vandaag geen verjaardagen.

Agenda.
AGENDA
22-08 Technische comm.

 Starttoernooi 25 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.