Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 14 december 2016
Winst in Haren, niet meer en niet minder. (Dames 20-1 Team)


Met grote teleurstelling werd de afgelopen dagen gereageerd op het nog niet verschijnen van een verslag van de verre uitwedstrijd tegen en in Haren. De U20 meiden van coaches Michel en Linda mochten naar het verre noorden afreizen in de wetenschap dat er tegen de rode lantaarndrager gespeeld moet worden. Het team uit Haren verliest zijn wedstrijden vaak ruim, maar af en toe ook zeer duur.

 

Ruim op tijd aangekomen in Haren verwacht je dan een scherpe U20 ploeg, die wil laten zien wat ze waard zijn. Dat blijkt echter minder waar, Haren opent met een 8-0 run en de coaches zijn niet te spreken over de inzet. Gelukkig is er, ondanks het enorm aantal fouten dat er gefloten worden, een verandering zichtbaar na de time-out. De druk op de tegenstander neemt toe en als snel komen we terug tot 8-8. We krijgen een aantal vrije worpen mee, maar incasseren en net zoveel. Het kwart sluiten we af met een 17-19 voorsprong.

 

Het tweede kwart moeten we harder en scherper verdedigen. We krijgen 17 punten tegen wat teveel is gezien onze normale verdedigende druk. Het tweede kwart gaat dit echter beter en scoren de Harense meiden slechts 9 punten. Zelf maken we er wederom 19. Dit leidt tot een voorsprong van 12 punten bij rust.

 

In de rust proberen de coaches de scherpte terug te brengen om de supporters ook nog wat moois mee naar huis te geven. Onder die supporters bevond zich ook Rianne de Roos, ex-international en ex-Binnenlander. We lopen rustig uit, maar verzuimen om echt door te zetten. Haren komt af en toe wat terug, en met een goede laatste run eindigen we met 47-58.

 

In het laatste kwart zien we veel blocks, steals, driepunters en assists. Het spel gaat weer iets vloeiender en verdedigend stoppen we de tegenstander weer wat beter. Haren scoort nog 10 puntjes, wij zetten er daar 16 tegenover. Dit zorgt voor een einduitslag van 57-74.

 

Chermensa (19 punten, 3 rebounds), Kathelijne (11 punten), Jade (11 punten, 4 rebounds), Celine (10 punten), Fabiënne (7 punten), Eva (5 punten, 3 assists), Lotte (5 punten, 4 rebounds), Evianne (4 punten), Imke (2 punten, 5 rebounds, 5 steals, 9 assists!), 


Next Games
Start-toernooi
25/26 augustus 2017Renes/Binnenland VSE 1 versus Pepinster, thuis zaterdag 02-09, 19:00 uur

Afval Loont Saldo
977,50
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

29 juli, jarig.
Sonja van Oosten.
Leeftijd 47 jaar.
.
Sonja van Oosten


Agenda.
AGENDA
22-08 Technische comm.

 Starttoernooi 25 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.