Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 7 maart 2017
VU16-2 delft wederom het onderspit (Meisjes 16-2 Team)

Uitslagen en standen


Helaas moest VU16-2 afgelopen zaterdag weer een nederlaag slikken, nu tegen GOBA VU16-1. En we begonnen nog wel zo goed! De 1e periode gaan we fel van start en we spelen goede aanvallen waar scores uit vallen en verdedigend houden we de rijen gesloten. We spelen gewoon een goede 1e periode en eindigen deze met een 16-6 voorsprong. Je zou denken dat we een makkelijke middag tegemoet gaan, maar niets is minder waar.

We laten steken vallen in de verdediging en ballen die in de 1e periode er wel in gaan worden nu gemist. Een mindere periode volgt en we sluiten deze zelfs met een achterstand van 24-26 af. Ik ben helemaal niet tevreden en probeer de meiden te motiveren net zo te starten als het begin van de wedstrijd. Om de een of andere manier, we hebben dit meer gezien in andere wedstrijden, gaan de koppies bij een achterstand meestal hangen en is het moeilijk om weer in de wedstrijd te komen.

De 3e periode is nog slechter dan de 2e periode. Zowel verdedigend als aanvallend pakken we te weinig rebounds en we eindigen deze periode met een 31-46 achterstand. De wedstrijd is dan al gelopen, maar we proberen door fullcourt man-to-man te gaan spelen de achterstand te verkleinen.

Gelukkig spelen we de laatste periode gelijk op met GOBA VU16-1 en verliezen de wedstrijd in mijn ogen geflatteerd met 45-63. Jammer, er had met wat meer slimheid meer in gezeten.

Aanstaande zaterdag nieuwe kansen tegen Cady VU16-1, aanvang 14.00 uur in Capelle a/d IJssel.


Next Games
Start-toernooi
25/26 augustus 2017Renes/Binnenland VSE 1 versus Pepinster, thuis zaterdag 02-09, 19:00 uur

Afval Loont Saldo
977,50
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

22 juli, jarig.
Vandaag geen verjaardagen.

Agenda.
AGENDA
22-08 Technische comm.

 Starttoernooi 25 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.