Renes.

Renes.Metalent

Hillfresh International

Naturalesa

Magna Cura
Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 16 maart 2017
VU16-2 strijdend ten onder (Meisjes 16-2 Team)

Uitslagen en standen


In de wetenschap dat we de eerdere uitwedstrijd van de 1e competitiehelft met 50 punten verschil verloren hadden, trad VU16-2 afgelopen zaterdagmiddag (zonder Genicyn en Rochella) aan in Capelle a/d IJssel tegen het plaatselijk spelende Cady VU16-1. Aangezien we laatste wedstrijden veel makkelijke scores tegen krijgen, gaan we verdedigend 1/4 veld man-to-man spelen.

Zo houden we de ruimtes klein, is er meer kans op een goede helpside, en tevens ook meer kans om verdedigende rebounds te pakken. Het is al gauw duidelijk dat er vandaag niets te halen valt, maar we weren ons kranig. Cady VU16-1 is in mijn ogen de sterkste tegenstander van de competitie, maar ze krijgen de overwinning niet zomaar cadeau.

Ze spelen na een score een 3-1-1-press en na in een time-out uitgelegd te hebben hoe deze te bestrijden, spelen we deze press regelmatig kapot. We krijgen ook wel scores tegen, maar over het algemeen passen we het goed uit. Op de training hebben we aandacht besteed aan pick and roll, screnen op de man met de bal en daarna afrollen naar de basket met hopelijk een score tot gevolg. We voeren dit een aantal keer goed uit, maar helaas wordt dit niet beloond met een score. Bij rust staan we 25-9 achter, maar we worden niet weggespeeld.

Hardwerkend gaan we de 2e helft in en gelukkig scoren we meer dan de 1e helft. We verliezen de wedstrijd uiteindelijk met 56-22 van een tegenstander die gewoon veel sterker is dan ons, maar ze hebben er wel hard voor moeten werken. We schieten 50% vrije worpen en het rebounden is ook beter verzorgd, dus we vertrekken niet helemaal in mineur naar Barendrecht.

De bal is rond, dus aanstaande zaterdag tegen Squirrels VU16-1 zijn er weer nieuwe kansen!


Next Games
Binnenland Heren 3 thuis
tegen Zoebas
Zaterdag 29 april 20:30uRenes/Binnenland D1 thuis
uitgespeeld


Afval Loont Saldo
887,50
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

29 mei, jarig.
Ramón Middelkoop.
Leeftijd 46 jaar.
.
Ramón Middelkoop

Jonathan van Arkel.
Leeftijd 19 jaar.
.
Jonathan van Arkel


Agenda.
AGENDA
30-05 ALV
06-06 Technisch com.
23-06 laatste training
24-06 Eindfeest
Americanstyle
+bbq
  Bestuur
  Kantine com.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.