Renes.

Renes.Arcus

Lely B.V.

Vetus

Villa Vino
Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 6 november 2010
thuis tegen Flax Field Fighters (Meisjes 16-2 Team)


Afgelopen zaterdag mocht M16-2 aantreden tegen FFF uit 't Ambacht. Deze lokale opponent komen we al een aantal jaar regelmatig tegen. Deze keer traden ze aan met een relatief kleine groep terwijl wij 12 speelsters tot onze beschikking hadden. (Simone, Marije (het is géén zomertijd meer!), Priscilla, Carolien, Rieneke, Marjolein, Anne, Isis, Lois, Pien, Marja en Evelien). Melis had helaas haar voet gekneusd en was er dus niet.

We begonnen furieus en stonden dankzij Anne, Lois en Marjolein al snel 8-0 voor; dit verbaasde ons toch wel omdat de wedstrijden erg vaak close geweest waren. FFF leek wakker te worden en scoorde terug, waarna Rieneke ook een duit in het zakje deed met 1 van haar 2 gemaakte vrije worpen. Het kwart eindigde uiteindelijk in 11-4

Het tweede kwart liet Marja zien ook weer te kunnen scoren met 5 punten (1 score met bonus) en deed Lois dit vrolijk ook! Ook al deed iedereen haar best in de verdediging, onze aanval liep stroef... FFF scoorde ook dit dit kwart maar 4 punten zodat we met 25-8 de rust in gingen.

De tweede helft bleek dat FFF nog steeds kon basketballen maar een nogal lange opwarmtijd had... Het derde en het vierde kwart speelden wij verdedigend te slap, en wist FFF dit goed uit te buiten en beide kwarten te winnen... 10-11 en 12-17. Door de ruime buffer van de eerste helft kwam onze winst niet in gevaar, maar mooi was het niet...  47-36.

Hoogtepunt van de tweede helft was de buzzerbeater 3 punter van Anne in het derde kwart, beheerst schoot ze van anderhalve meter achter de lijn een driepunter ringloos in het signaal van het periode-einde.
We staan nu gedeeld eerste met the Hurricanes; allebei nog de volle winst... 

scores: Lois: 16, Anne: 14, Marja 7, Marjolein 6, Rieneke en Priscilla 2. 


Next Games
Vetus/Binnenland Du20-1 uit
tegen Gr.hoppers 2e game PO
Vrijdag 28 april 20:00uRenes/Binnenland D1 thuis
uitgespeeldAfval Loont Saldo
837,50
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

26 april, jarig.
Tong Xu.
Leeftijd 37 jaar.
woe-recr.
Tong Xu


Agenda.
Vergaderingen-overleggen
01-05 Bestuur
25-05

Technisch Com.

10-05 Kantine Comm.
30-05-2017 ALV

 

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.