Renes.

Renes.Flynth Adviseurs-Accountants

Eye4Security

Spalding

Eye4Security
Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 13 februari 2011
Kraker M16 2 tegen MSV (Meisjes 16-2 Team)

Uitslagen en standen


Een ware thriller stond op de rol voor de 1e klasse C. Twee ongeslagen grootmachten moesten elkaar bestrijden in de basketballarena die de Driesprong heet. te Binnenland M16-2 trad aan tegen MSV 16-1 (Seaside). Allebei nog ongeslagen, maar MSV had een véééél beter doelsaldo.  Om deze wedstrijd alle ruimte te geven die ze verdiende waren alle andere wedstrijden afgezegd, we speelden dan wel geen centercourt, maar waren de enige wedstrijd die bezig was!

We begonnen goed met scores van Marjolein (onthoudt u die naam), Lois en Anne.  MSV speelde heel veel via hun center (nr 17) die ons in het eerste kwart alle hoeken van het veld liet zien (14 pts), omdat Tiziana en Marije nog wel wat terugdeden, maar er bij MSV ook nog anderen scoorden stonden we met 16-23 achter na het eerste kwart…

Na een verdedigende switch, Priscilla ging hun center verdedigen (omdat Marjolein al 2 fouten had), gingen we met frisse moed de tweede periode in. Lois scoorde gelijk 3 punten en Anne zelfs zes dit kwart. Simone scoort een vrije worp en verdedigt en reboundt erg hard, samen met Melis. Door ons betere samenspel en de betere verdediging winnen we dit kwart met 18-14 en staan we met rust 34-37, dus nog maar 3 achter!

De tweede helft scoorden zij het eerste punt maar namen wij duidelijk het heft in handen. Marjolein was heer en meester onder de borden en gooide er 8 punten in dit kwart. Ook Lois, Tizi en Priscilla deden scorend een duit in het zakje en dus wonnen we dit kwart met 15-8, nu stonden wij dus 4 voor! 15-8 dus 49-45…

Vasthouden en uitspelen was het devies van de coaches, maar niemand op het veld bleek het daarmee eens!

Het kwart ging volledig heen en weer en verdedigen werd er niet echt gedaan… Wij scoorden 17 punten waarvan Marjolein er 9 had, Lois, Tizi, en Pien maakte de rest van de punten terwijl we hen op 16 hielden. Hierdoor wonnen we de wedstrijd met 66-61! Een erg goede overwinning voor een onderbemenst M16-2 tegen een zeer sterke tegenstander!

Marjolein 21 punten (17 in 2e helft), Lois en Tizi 12, Anne 10 (in 1 helft), Pien en Marije 4, Priscilla 2, Simone 1, Melis 0.


Next Games
Binnenland Heren 3 thuis
tegen Zoebas
Zaterdag 29 april 20:30uRenes/Binnenland D1 thuis
uitgespeeld


Afval Loont Saldo
887,50
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

29 mei, jarig.
Ramón Middelkoop.
Leeftijd 46 jaar.
.
Ramón Middelkoop

Jonathan van Arkel.
Leeftijd 19 jaar.
.
Jonathan van Arkel


Agenda.
AGENDA
30-05 ALV
06-06 Technisch com.
23-06 laatste training
24-06 Eindfeest
Americanstyle
+bbq
  Bestuur
  Kantine com.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.