Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 13 maart 2011
Meisjes 16 2 tegen Grasshoppers 2 (Meisjes 16-2 Team)


 Op 12 maart om 11:45 mocht Meisjes 16-2 aantreden tegen een nog onbekende tegenstander, Grasshoppers Meisjes 16-2. Wegens andere verplichtingen en blessures begonnen we niet compleet aan de wedstrijd. Marjolein startte erg sterk en scoorde onze eerste 4 punten. Grasshoppers antwoordde gelijk met een driepunter maar omdat ook Simone, Marije, Rieneke en Anne (de laatste twee zelfs meermalen, wonnen we dit kwart met 17-9. Iedereen was inmiddels in het veld geweest en de sfeer was prima. Marije, Carolien en Anne speelden deels uit positie (pointguard) voornamelijk wegens afwezigheid van Lois en Tiziana maar deden dit heel behoorlijk! Het tweede kwart was niet zo goed (laat ik de taal netjes houden hier ;-).) Grasshoppers kwam veel gefocuster het kwart in en scoorde gelijk 4 punten. Wij vergaten de eerste drie minuten te scoren en ook daarna scoorden we maar mondjesmaat. Pien brak de ban qua scores dit kwart en nog 3 anderen volgden, Grasshoppers zakte ook wat in na hun furieuze start waardoor dit kwart in 10-10 eindigde… 27-19 ruststand.

In de rust spraken we af om harder te werken voor losse ballen en te proberen om minder ballen kwijt te raken. Dit werkte wonderwel! De eerste minuut was weer rommelig , maar de tweede minuut was geweldig! 4 keer konden we scoren (Anne 3x en Simone 1x), door heel goed verdedigen van de guards! Priscilla en Melis lieten dit kwart zien verdedigend steeds verder te groeien en Evelien pakte een paar goede rebounds! Carolien en Marjolein scoorden, evenals Marije, Pien (2x), Rieneke en Marije. Na een 22-8 kwartstand (dit lijkt erop!) mochten we met 49-27 het laatste kwart in. Het laatste kwart gingen we als een trein (niet een van de NS)! Pien opende de score wederom, waarna Priscilla een vrije worp verzilverde en Rieneke, en Marije scorend het voortouw namen (4 en 6 punten). Er werd hard geknokt onder de borden voor alle rebounds en veel beter verdedigd. Dit kwart werd met 21-6 (weer goed!) gewonnen en we sloten af met 70-33 (de 100 haalden we, ondanks Marjolein’s enthousiasme  niet….)

Anne 18, Rieneke 13, Marije en Pien 10, Simone en Marjolein 8, Carolien 2, Priscilla 1, Melis en Evelien helaas niet gescoord.


Next Games
Start-toernooi
25/26 augustus 2017Renes/Binnenland VSE 1 versus Pepinster, thuis zaterdag 02-09, 19:00 uur

Afval Loont Saldo
977,50
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

22 juli, jarig.
Vandaag geen verjaardagen.

Agenda.
AGENDA
22-08 Technische comm.

 Starttoernooi 25 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.