Actueel|Agenda|Twitter|Gastenboek
dinsdag 26 september 2017 Sheets invullen

Bij niet iedereen is het duidelijk de komende tijd zullen diverse vereniging nog gebruik maken van de papieren versie van het scoresheet, de vereniging Binnenland is één van die verenigingen, die de komende tijd nog gebruik zal maken van het papieren sheet.

Bij het invullen van het sheet dienen de namen en shirtnummer te worden vermeld, het is niet nodig om het nieuwe sportlink-lidnummer te vermelden.


dinsdag 26 september 2017 MU16-1-Fotoreportage-versus-Blauw-Wit

En hier is alweer de 2e fotoreportage geschoten door Jan-Willem Visscher van de afgelopen zaterdag gespeelde thuiswedstrijd MU16-1 versus Blauw-Wit M16 1.

Het team van Ron Baan en/of Ron Baan en assistent coach Amrith Raghoenath had een aardige kluif aan Blauw-Wit.

De ruststand was 32-32, de eindstand..... kan je vinden in de foto reportage!

http://www.jeweve.demon.nl/blauw-wit9-2017/


maandag 25 september 2017 Teampagina Jongens u18-3

En als 3e team wat dit weekend op de teamfoto is gegaan, de spelers van MU18-3.

Joost draagt (ook, zie MU18-2) de zorg voor dit team.

Maak er een mooie competitie van heren!

 


maandag 25 september 2017 Teampagina Jongens u16-3

Afgelopen zaterdag was het tijd voor de teamfoto van MU16-3 onder leiding van Jaco en Robert.

Veel succes en plezier dit seizoen mannen!


 


maandag 25 september 2017 Teampagina Jongens u18-2

De 2e teamfoto die dit weekend werd geschoten is MU18-2.

Onder leiding van Joost en Jerome gaan deze heren het seizoen 2017-2018 in.

Succes!


 


zaterdag 23 september 2017 Moeizame zege Vetus Binnenland.

De eerste competitie thuiswedstrijd in de Driesprong zorgde voor een bijzonder goed gevulde tribune. De sfeer op de tribune zit er goed in, net als in de ploeg van Appers en Appers. Onze Landsmeerse tegenstander neemt ook altijd wat supporters mee, die hun Landmeerse ploeg onder leiding zien staan van bondscoach Vu16 Brian Hirman. Een goede bekende dus voor Tessa en Chermensa die met de coach mee naar het E.K. geweest zijn.

Voor het verdere verslag  klik je hieronder.


vrijdag 22 september 2017 29 september van 19.00-20.30 uur is er een sheet-cursus

Op 29 september van 19.00-20.30 uur is er een sheet-cursus.  
Deze is verplicht voor alle wedstrijd-spelende leden vanaf de U14 teams en nieuwe leden die dit nog niet kunnen.  

Daarnaast zijn ook ouders/verzorgers die dit willen leren van harte welkom. 
Martin en Jeroen Westerhof zullen jullie alle bijzonderheden van het sheet uitleggen. 

Op een sheet, of ook wel scoreformulier, worden tijdens een basketbalwedstrijd alle gebeurtenissen bijgehouden. Bijvoorbeeld welke spelers er in het veld staan, wie er gescoord heeft, wie er een P of andere fout krijgt, wanneer er een time out heeft plaats gevonden enz. 

Op een wedstrijddag zijn er veel leden nodig om de wedstrijden goed te laten verlopen. Alle wedstrijd spelende leden vanaf een U14 team worden aangeschreven voor een taak. 


vrijdag 22 september 2017 Afval Loont levert goede kwaliteit plastic en gaat door

Beste spaarder,

Gisteren kwam in het nieuws dat het gescheiden inzamelen en recyclen van plastic momenteel een geringe milieuwinst oplevert. Dat bleek uit onderzoek van het CPB. Er is volgens het CPB nog te weinig focus op kwaliteit bij de inzameling van plastic. Ziehttps://nos.nl/artikel/2193860-plastic-afval-recyclen-heeft-weinig-effect-op-milieu.html voor de berichtgeving.

Afval loont zet zich al jaren in om de kwaliteit van de recyclebare grondstoffen (afval) te borgen door er een waarde in geld aan te koppelen en de grondstoffen persoonlijk in ontvangst te nemen en te controleren. Hierdoor zijn de ingezamelde grondstoffen van goede kwaliteit en daardoor ook goed te recyclen. Het bij Afval loont ingeleverde plastic gaat daarom niet de verbrandingsoven in en draagt bij aan een beter milieu.


donderdag 21 september 2017 Grote club actie, win een training van Francisco Elson!

Zoals aangegeven in de aankondiging van de grote clubactie, willen we de beste 10 verkopers van loten belonen met een unieke prijs. Veel unieker dan dit wordt het niet!

Voor de beste 10 verkopers staat een training te wachten van niemand minder dan Francisco Elson!!!

Francisco Elson begint op zijn twaalfde met basketbal bij AMVJ Rotterdam (nu Rotterdam Basketbal). Hij doorloopt verschillende universiteitsteams in de VS, waar hij in 1999 wordt gekozen door de Denver Nuggets. Zij laten hem echter nog vier jaar in Europa spelen. Via Barcelona, Valencia en Sevilla komt hij in 2003 alsnog bij de hoofdmacht van Denver. Na drie jaar verruilt hij Denver voor San Antonio, waar hij gaat spelen voor de Spurs. Hij behaalt zijn grootste succes: hij wordt, als eerste Nederlander ooit, kampioen van de NBA!

Na de Spurs komt Francisco uit voor de Seatle SuperSonics, de Milwaukee Bucks, de Philadelphia 76ers en voor Utah Jazz. Hij stond als laatste onder contract stond bij Philadelphia 76ers, een club in de NBA. In totaal speelde Elson in zijn carrière 472 wedstrijden in het reguliere seizoen van de NBA.

Elson kwam tot juli 2013 uit voor het Nederlandse basketbalteam. Sinds de zomer van 2010 was hij aanvoerder van de nationale ploeg.

Tegenwoordig is Francisco Elson de Europese importeur van sportzalf ter voorkoming van sportblessures. Meer gegevens over zijn te vinden op http://flexpowereurope.com/.

Voor de echte topper onder de toppers is nog een extra prijs te verdienen!

Dit lijkt ons een prachtige stimulans om een boekje te halen in de kantine en je familie te vragen de club te ondersteunen.

Ook is het mogelijk om via een CBV Binnenland pagina van de grote club actie direct een (aantal) loten te bestellen, daarvoor kun je https://clubactie.nl/actie/CBVBinnenland bezoeken en direct bestellen.

De loten kosten €3,00 en daarvan gaat 80% naar de club.

Loten zijn in te leveren tot 10 oktober!

Zijn er nog vragen of iets anders, neem dan contact met Reinier van Vilsteren of Mark Verbaas.donderdag 21 september 2017 MU16-1 Fotoreportage versus Divine

De mannen van MU16-1, onder leiding van Ron Baan, speelden afgelopen zaterdag de eerste competitie wedstrijd uit tegen Divine.

Hoe dat verliep, en de eindstand?

Daarvoor kan je de uitgebreide fotoreportage bekijken, geschoten door Jan-Willem Visscher.

 

Bekijk de foto reportage via deze >>>> link!