Actueel|Agenda|Twitter|Gastenboek
zaterdag 17 maart 2018 Aad van Loon Sport BasketballClinic & Netwerkborrel

Vrijdag 16/3 vond voor de sponsors & businessclubleden een (net werk) bijeenkomst plaats met een sportief tintje. Samen met de Zwem- en Polovereniging Barendrecht (ZPB) organiseerde de businessclub een basketbalclinic.

De clinic werd gestart door een warming-up verzorgt door Remon van Loon van Aad van Loon Sport die deze clinic mede mogelijk heeft gemaakt.

Daarna werd onder zeer enthousiaste begeleiding van de trainers de sponsors en businessclubleden de fijne kneepjes van het basketball bijgebracht. Dank gaat dan ook uit naar deze trainers voor hun inzet: Sjoerd van Vilsteren, Linda Appers, Floris de Jong, Eline Kasius, Anique van Schijndel, Gabrielle van den Bosch en Jantine Kraak.

Na het oefenen van de aangereikte basketball kneepjes werden mini-games gespeeld waar duidelijk talenten zichtbaar waren, maar waar bovenal iedereen genoot.

Na een snelle verfrissende douche werd de avond afgesloten met een heerlijke (netwerk)borrel. Het was met recht weer een heerlijke avond waar iedereen zichtbaar van heeft genoten.

Voor alle foto's: https://cbvbinnenland.sharepoint.com/:f:/g/Topsport/EpiZsDFY1o1KnJ5_3Am-0PQBYO4tgKAh1YEWLo0SQTHR7Q


woensdag 14 maart 2018 Van de wedstrijdsecretaris

Vanwege play offwedstrijd van Dames 1 heb ik Dames 2 en Heren 2 moeten verplaatsen.
Danes 2 naar 1200 en Heren 2 naar 1400u, Dames 1 begint om 1830 uur.

Heren 1 zal mogelijk pas om 2045 uur kunnen beginnen.

Dit heeft uiteraard consequenties voor de taken, die dienen/worden nog heringedeeld.

Hier het wedstrijden/taken -schema


maandag 12 maart 2018 Aad van Loon Sport BasketballClinic & Netwerkborrel

 

A.s. vrijdag vindt voor de sponsors & businessclubleden een (net werk) bijeenkomst plaats met een sportief tintje. De businessclub organiseert dan een basketbalclinic samen met de Businessclub van de Zwem- en Polovereniging Barendrecht (ZPB).  Deze clinic wordt mede mogelijk gemaakt door Aad van Loon Sport.

De clinic wordt verzorgd door spelers uit de selectie van Heren 1, Dames 1 en Sjoerd van Vilsteren. Uiteraard wordt de training aangepast aan het niveau van de deelnemers. Het enthousiasme  van de sponsors en businessclub leden en die van de ZPB, voor een sportief evenement en aansluitende netwerkborrel, is groot: meer dan 60 mensen hebben zich aangemeld! Wij vinden het dan ook erg leuk dat we op deze avond sporten en netwerken kunnen combineren.

Sponsors en/of businessclubleden die niet kunnen of willen meedoen aan het sportieve gedeelte zijn als toeschouwer bij de clinic en bij het informele gedeelte na de clinic van harte welkom.

Het uitgangspunt voor deze avond: sportiviteit, verbinding en gezelligheid!

De inloop is vanaf 19.15 uur met koffie en thee. Om 19.50 gaan we omkleden en om 20.00 uur uur start de clinic. De TippInn is deze avond besloten voor alleen deelnemers aan bovenstaande clinic & netwerkborrel.


 


zondag 11 maart 2018 Renes/Binnenland verliest na slechte tweede helft

Zaterdagavond speelde Renes/Binnenland in de eigen sporthal De driesprong de laatste wedstrijd in de Ellte A poule tegen Lekdetec uit Bemmel. Bij winst zou Renes/Binnenland de tegenstander onder zich houden en zelfs nog kans maken op de tweede plaats, bij verlies zou Renes/Binnenland als vierde en laatste eindigen. Bij Renes/Binnenland ontbraken Myrthe den Heeten en Inez van Hulsen wegens blessures en Michelle Zantman wegens vakantie.

De play-offs beginnen voor Renes/Binnenland met een thuiswedstrijd, wellicht al op zaterdag 17 maart, maar de exacte tijd is nog niet bekend.

Zoals reeds gemeld wordt de bekerfinale gespeeld op zaterdag 31 maart in Sporthal De Driesprong in Barendrecht, aanvangstijd is nog niet bekend, tegenstander is Grasshoppers uit Katwijk.

📸: De foto's van Arie Kraak kan je hier vinden: KLIK HIER


vrijdag 9 maart 2018 Renes/Binnenland naar bekerfinale na winst op Loon Lions

Woensdagavond stond voor Renes/Binnenland de halve finale van de beker op het programma in Landsmeer tegen Loon Lions. Bij Renes/Binnenland ontbraken Myrthe den Heeten en Inez van Hulsen wegens blessures en Michelle Zantman wegens vakantie.

Renes/Binnenland begon goed en zette via 3 driepunters al snel een 4-9 voorsprong op het scorebord. Bij een stand van 4-11 volgde al een time-out voor de thuisclub, maar Renes/Binnenland scoorde vrolijk verder en sloot het eerste kwart af met een voorsprong van 9 punten: 18-27.

 


dinsdag 6 maart 2018 Foto reportage JU16-1 versus Divine

Wat in het vat zit.... verzuurt niet...!

Jan-willem Visscher schoot op 3 februari weer een mooie foto-serie van JU16-1 versus Divine (uit).

De blauwe mannen van Ron Baan & Ron Baan moesten helaas het onderspit delven, 60-45.

http://www.jeweve.demon.nl/divine2-2018/


maandag 5 maart 2018 Balsponsor Aad van Loon Sport

Aad van Loon Sport is komende zaterdag balsponsor bij de laatste reguliere wedstrijd van Renes/Binnenland VSE1. De dames spelen komende zaterdag thuis tegen Lecdetec en zullen gaan strijden om de 3e plaats in de play-offs.

Aad van Loon Sport is het sportcentrum in Barendrecht waar je je thuis voelt, de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen behaalt. Aad van Loon Sport onderscheidt zich van andere sportscholen in Barendrecht vanwege onder andere het unieke begeleidingsproces met doelstellingen en voortgang en de mogelijkheid om fit te worden in 35 minuten per training via de Milon Cirkel. Daarbij kent Aad van Loon Sport speciale trainingsprogramma’s die door de fysiotherapeuten aangepast worden aan klachten en/of beperkingen.

Voor meer info klik hier!


maandag 5 maart 2018 Wijziging trainingen donderdag 8 maart

Op donderdag 8 maart worden in sporthal De Driesprong vaccinaties uitgevoerd, daardoor kan er pas vanaf +/- 18:00 uur worden getraind, trainingen zijn als volgt:

18:00  X12-1,  V14-1,    V10/12
19:00  M18-1,  M20-1,    V16/18
20:15  VSE-2,  V20-1,   VSE-1
21:30  MSE-1,  MSE-2,  MSE-3
 

maandag 5 maart 2018 Vertom/Binnenland verliest een goede wedstrijd

Op zaterdag 3 maart komt het eropaan voor de mannen van Vertom/Binnenland, in de wedstrijd uit tegen Almere Pioneers. Winst betekend dat er nog uitzicht is op de final 4, verlies betekend dat het heel lastig wordt om de final 4 te behalen.

Er wordt goed begonnen met inside scores van Niels Ritstier en een driepunter van Floris de Jong. Verdedigend staan we op de goede plekken en word de tegenstander van het scoren gehouden (2-7). Na een time-out komt Almere Pioneers beter in het spel en eindigen ze het kwart met een 9-3 run (18-14).


 


zondag 4 maart 2018 Renes/Binnenland verliest van dynamisch Grasshoppers

Na de spannende overwinning van vorige week op Dozy Den Helder, stond nu de wedstrijd tegen Solar Systemen Grasshoppers uit Katwijk op de agenda. Grasshoppers is in de ‘winning mood’, tot nu toe werden alle wedstrijden in de Elite A poule door hen gewonnen. Bij Renes/Binnenland ontbraken Inez van Hulsen, Myrthe den Heeten en Michelle Zantman. Jantine Kraak keert weer terug van haar blessure en stond op de speelsterslijst.

Komende woendag, 7 maart, staat de halve finale wedstrijd voor de beker gepland. Deze zal worden gespeeld tegen Loon Lions in Landsmeer, aanvang 20.30. De eerstvolgende thuiswedstrijd is komende zaterdag 10 maart tegen Lekdetec.nl uit Bemmel, aanvang 20.30 uur in sporthal De Driesprong. Dit is de laatste wedstrijd in de Elite A poule, daarna volgen de play-offs voor het kampioenschap.