Actueel|Agenda|Twitter|Gastenboek
vrijdag 18 augustus 2017 Het gezin van Michel Appers is uitgebreid

Gefeliciteerd en veel liefde met z'n vieren.


donderdag 17 augustus 2017 GRATIS GELD VOOR DE VERENIGING!

 

Het is serieus waar. Door via onderstaande banner naar een van de online winkels te gaan krijgt de vereniging een vergoeding. Super simpel en super handig! 

 

HELP JIJ MEE?

 

 

 


woensdag 16 augustus 2017 Toernooi is rond

Vandaag kregen we de laatste bevestiging van twee scheidsrechters binnen. Dat betekent dat we voor nu een (definitief) schema hebben. Dit jaar geen gedrukte versie van het programmaboekje (mileubewust als we zijn), maar in de Driesprong zullen op diverse plaatsen schema's hangen. Daarnaast krijgt elk team en scheidsrechter zijn eigen geprinte schema.


Let op: tijdens de eerste ronde zullen de jongen U18 en de meiden U20 de scheisdrechtersfluit er hande nemen :)


 

Benieuwd naar de regels en het schema: BEKIJK HET BOEKJE HIER


woensdag 16 augustus 2017 Nieuw trainingsschema seizoen 2017-2018

Hierbij de laatste versie (tot nu toe) van het trainingsschema nu in de nieuwe notatie zoals wordt gebruikt in Sportlink.

Tevens doen we hierbij de oproep aan de leden: de enthousiaste groep jongens van M16 4 is nog steeds op zoek  naar een trainer en/of trainer coach die hun de skills en het plezier in het basketballen willen bijbrengen zoals jullie zelf ook hebben geleerd van andere leden/trainers die een deel van hun vrije tijd aan jullie hebben besteed?

De jongens trainen op woensdag van 18:30-19:45 uur.

Wie wil of willen deze uitdaging aangaan?

Een mailtje sturen naar c.vandergraaf@cbvbinnenland.nl is al voldoende.
 

Het schema kan hier >>>>>>> worden bekeken!


zaterdag 12 augustus 2017 Bericht van de wedstrijdsecretaris

Helaas nadert de vakantie alweer bijna het eind. Maar het goede is dat het basketballseizoen weer gaat beginnen, een aantal selectieteams traint komende week al weer, maar de overige teams gaan vanaf maandag 21 augustus weer van start.

Komend seizoen gaat er wel wat veranderen, de bond is namelijk overgestapt op een nieuw softwareprogramma SPORTLINK voor de ledenadministratie, voor het wedstrijdprogramma en nog voor wat andere zaken.

Wat verandert er dan?
In ieder geval voor mij als wedstrijdsecretaris met betrekking tot de planning/wijzigingen/uitslagen.
De verenigingen hebben tot 31-08 de tijd om hun thuiswedstrijden in sportlink in te voeren, derhalve is het wedstrijdprogramma pas vanaf 01-09 beschikbaar voor een ieder.

Het is de bedoeling dat er met ingang van het seizoen niet meer met een papieren wedstrijdformulier wordt gewerkt maar dat dit digitaal dient te gebeuren. Helaas weet nog niemand (ook niet bij de bond) hoe dit dan moet gebeuren. Maar hoogstwaarschijnlijk zal dit via een tablet gaan. Tussenstanden van alle wedstrijden zouden dan live op afstand zijn te volgen. Inmiddels zijn wij bezig een betere wifi in de zaal aan te leggen.

Teams dienen van te voren digitaal te zijn ingevoerd op het het digitale formulier.

Daarnaast krijgen alle teams een andere aanduiding:


donderdag 3 augustus 2017 Wijn actie in samenwerkeing met Wijnhandel De Ridder

De Sponsor commissie komt deze zomer met een speciale actie met 3 heerlijke wijnen, een frisse sauvignon blanc, een soepele rosé en een fruitige rode wijn.

In samenwerking met Wijnhandel De Ridder kunnen wij je deze wijnen aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Per fles kosten deze wijnen € 7,95. Per doos van 6 flessen kunnen wij u deze wijnen aanbieden voor € 7,50 per fles. Je kunt een doos naar eigen behoefte samenstellen.

Hieronder vind je informatie over deze wijnen met een proefnotitie.

Wij zien je bestellingen graag tegemoet via email op:

voorzitter@cbvbinnenland.nl

Vermeld op de mail je naam, telefoonnummer en het aantal flessen of dozen met welke wijn(en) je wilt ontvangen. Indien je de wijn eerst wilt proeven, laat dat dan ook weten, dan zorgen wij voor een proef moment.

Na ontvangst van je bestelling ontvang je een mail met betalingsverzoek en informatie waar en wanneer de wijn opgehaald kan worden (is ophalen een probleem, dan bezorgen wij de wijn).

De Sponsor commissie hoopt op heel veel bestellingen. Reageer snel en stuur ons je email.


donderdag 3 augustus 2017 Ochtend trainingen bij CBV Binnenland

Je kan jezelf nog steeds aanmelden? Heb jij vragen of twijfel je nog? Mail dan gewoon even met michel_appers@hotmail.com!!

 

 


zondag 30 juli 2017 Scout voor dames 1 gezocht

Voor ons dames 1 team zoeken wij een scout.

Jaren lang hebben wij vaste scouts gehad die hebben besloten om te stoppen.

Nu zijn wij dus op zoek naar 1 of 2 personen die de scouting tijdens de thuiswedstrijden op zich willen nemen.

Ben jij degene die wij zoeken?

Stuur dan een mail naar michel_appers@hotmail.com
 


vrijdag 28 juli 2017 Aad van Loon Sport sponsort topsport-teams

Aad van Loon Sport breidt haar sponsoractiviteiten uit!

Komend seizoen sponsort zij diverse evenementen waar de naam van dit, van oudsher binnen Barendrecht bekende, sportcentrum aan verbonden zal worden!

Aad van Loon Sport is het sportcentrum in Barendrecht waar je je thuis voelt, de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen
behaalt. Aad van Loon Sport onderscheidt zich van andere sportscholen in Barendrecht vanwege onder andere het unieke begeleidingsproces met doelstellingen en voortgang en de mogelijkheid om fit te worden in 35 minuten per training via de Milon Cirkel. Daarbij kent Aad van Loon Sport speciale trainingsprogramma’s die door de fysiotherapeuten aangepast worden aan klachten en/of beperkingen.

Voor meer informatie: //aadvanloonsport.nl/gratis-proefweek


dinsdag 25 juli 2017 Primera Barendrecht Centrum halbordsponsor!

Primera Barendrecht Centrum is halbordsponsor geworden voor in ieder geval 2 jaar. Primera ondersteunt daarmee de topsportteams (H1, D1 en VU20-1) en de doorgroei van de breedtesport naar de topsport.

Primera Barendrecht Centrum  op de middenbaan, Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een leuk cadeau voor een ander. Zo kun je bij Primera onder andere terecht voor de POST NL voor alle postzakken, wenskaarten,  tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, Staatsloterij, Lotto, en meer als 100 cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en Pasfoto’s. en nog veel meer..

Voor meer info: https://www.primerabarendrecht.nl/home