Actueel|Agenda|Twitter|Gastenboek
vrijdag 23 juni 2017 Selectie Meisjes u14

Alle meisjes van u14 gaan aankomend seizoen samen trainen in één trainingsgroep. Zij gaan twee keer per week trainen onder leiding van Lisa, Myrthe en Desiré. Op zaterdag worden de meisjes gesplitst in twee wedstrijdteams. Er is een aantal meisjes dat als bankspeler op de lijst staat. Per weekend zal worden bekeken met welk team de meisjes meegaan.

Alle meisjes die bij wedstrijdteam u14-1 staan, worden ook verwacht op de woensdagtraining van CBV Binnenland om verder te werken aan hun skills. De meisjes die bij wedstrijdteam u14-2 staan, zijn hier uiteraard ook van harte welkom, maar zijn niet verplicht.

u14-1 (o.l.v. Lisa):

 1. Saar van Oosten
 2. Amy Smiet
 3. Maya van Driel
 4. Milou van Vliet
 5. Souhaila Badaoui
 6. Kirsten de Rooy
 7. Rochella van la Parra
 8. bankspeler - Marry van Kammen
 9. bankspeler - Charity Stegers
 10. bankspeler - Paula Pothaar Gonzalez

u14-2 (o.l.v. Desiré)

 1. Marry van Kammen
 2. Charity Stegers
 3. Paula Pothaar Gonzalez
 4. Anouk Smit
 5. Sema Borsboom
 6. Kyra le Lange
 7. Fae van den Ende
 8. Zoë Happel
 9. Zoë Severijn
 10. Laura Heijmans
 11. Julia Groenewegen

vrijdag 16 juni 2017 1968 2018 CBV Binnenland bestaat 50 jaar

Op 18 juni 2018 bestaat CBV Binnenland 50 jaar!!!
 
Dit jubileum willen wij gaan vieren met tal van activiteiten. Wij hebben jullie echt nodig om dit tot een succes te maken.
 
Vind je het leuk om mee te helpen om ons 50 jarig jubileum onvergetelijk te maken, meld je dan aan bij Wendy Lagendijk via wendy_lagendijk@hotmail.com.
 
Zeker ook ouders van onze jeugdleden zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de jubileum commissie.

maandag 12 juni 2017 Starttoernooi zo goed als "vol"

Voor het starrtoernooi zijn we nog op zoek naar enkele teams en enkele scheidsrechters!

Wij zoeken teams voor (puur indicatief):
Ronde 1: MU12 (2de divisie), VU12 (4de klasse)  (+/- 8:30 tm 12:00)
Ronde 2: vol
Ronde 3: MU14 (2e divisie) en MU16 (2de divisie) (+/- 16:15 tm 19:30)

Wilt u deelnemen met een team mail dan zo snel mogelijk naar toernooi@cbvbinnenland.nl


maandag 12 juni 2017 Binnenlanders in het Oranje

Gisteren was de officiële kick-off van de nationale selecties. Van de vu14 tot en met de senioren, allemaal waren zij aanwezig in (deze keer) de Apollo hal. Een aardige groep Binnenlanders was ook uitgenodigd voor de diverse selecties:

Senioren: Zera Butter

3vs3 U23: Janine Guijt (ontbreekt op foto)

U16: Celine Dupont, Tessa Dubois, Lotte Sant, Eva van Oosten, Jade Blagrove en Chermensa van la Parra

U15: Kathelijne van Bennekom, Florianne Boekenstijn, Isa Pupella en Evi Overgauw

Coach U15 en ass coach U18: Linda Appers

 

Voor de U16 zal volgende week de selectie voor een oefentoernooi in Frankrijk bekend gemaakt worden. De U15 selectie is gisteren bekend gemaakt. Twee teams van 10 speelsters gaan richting Kopenhagen. Helas voor Evi en Isa zijn zij niet geselecteerd. Kathelijne en Florianne werden wel geselecteerd, gefeliciteerd.


maandag 12 juni 2017 Ochtend trainingen bij CBV Binnenland

 

 


dinsdag 6 juni 2017 Vrijwilligers gezocht voor EK 3x3 Basketball

Van 7 t/m 9 juli wordt het EK 3x3 Basketball gehouden op het Museumplein.

Nederland staat met zowel de mannen als de vrouwen momenteel hoog op de ranglijst en komen tijdens deze dagen ook in actie. Ze maken grote kans om goede resultaten te behalen.

Jij bent hard nodig! Wij zoeken mensen (16+) die onderdeel willen uitmaken van de organisatie tijdens het evenement. Tijdens het evenement zoeken wij mensen die zich willen bezighouden met de communicatie (social media, fotografie, website etc.) en ticketing. Jij kan onderdeel zijn van een prachtig evenement op de finaledag van het EK.

Kom jij ons helpen?

Schrijf je nu in via onderstaande link:

https://www.eventmakers.nl/Evenementen/Details-evenementen/ArtMID/538/ArticleID/2/EK-3x3-Basketball

 

zaterdag 3 juni 2017 Starttoernooi 2017 op 26 augustus 2017

Inmiddels is het een traditie dat CBV Binnenland een starttoernooi organiseert voor haar eerste jeugdteams. Ook komend jaar zal er weer een toernooi georganiseerd worden.

Dit jaar vindt het toernooi plaats op 26 augustus 2017. Net als de laatste editie zullen er ook dit jaar 3 rondes zijn, met 3 verschillende poules. Voor iedere poule is er plaats voor vier (4) teams. Elk team speelt drie wedstrijden, de duur van de wedstrijden is per ronde verschillend. De eerste en laatste ronde bestaan de wedstrijden uit 30 minuten doorlopende tijd. De tweede ronde duurt een wedstrijd 2x 17,5 minuten doorlopende tijd. Alle wedstrijden zullen worden begeleid door gediplomeerde scheidsrechters.

Wij zoeken teams voor (puur indicatief):
Ronde 1: MU12 (2de divisie), VU12 (4de klasse) en VU14 (3de klasse) (+/- 8:30 tm 12:00)
Ronde 2: VU20 (eredivisie), VU16 (2e divisie) en MU18 (2de divisie) (+/- 12:00 tm 16:15)
Ronde 3: VU18 (2e divisie), MU14 (2e divisie) en MU16 (2de divisie) (+/- 16:15 tm 19:30)

De kosten voor het toernooi zullen €40,00 bedragen. Dit bedrag zal een deel van de zaalhuur, scheidsrechterskosten en de prijzen dekken. Naast deze kosten vragen wij elk team om 1 à 2 keer te tafelen. 

Na afloop van alle speelrondes binnen een poule zal er een prijsuitreiking plaatsvinden in de Tipp Inn (het clubhuis van CBV Binnenland). Er zal voor elk team minimaal één prijs zijn.

Wilt u deelnemen met een team mail dan zo snel mogelijk naar toernooi@cbvbinnenland.nl


donderdag 25 mei 2017 Aftredend bestuur Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland

Na 15 jaar, waarvan bijna 12 jaar als voorzitter, zal Leo van den Adel aftreden als voorzitter van de Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland. Ook Arjanne Versluis, vanaf 2008 penningmeester van de Stichting zal haar functie neerleggen.

Inmiddels is in Wim Steen, oud-voorzitter van de vereniging CBV Binnenland en als topsportcoördinator de afgelopen jaren verantwoordelijk voor het Nederlands rolstoelbasketball, bereid gevonden de vacante functie van voorzitter in te vullen. Verder zullen ook Lex van der Hulst en Mary den Hoedt-Dekker toetreden tot het nieuwe bestuur. Om de overdracht van alle taken zo soepel mogelijk te laten verlopen zal Leo van den Adel de aankomende periode als adviseur aan de Stichting verbonden blijven.

Het nieuw te vormen bestuur zal de aankomende maanden verder invulling gaan geven aan de organisatie zodat ook aankomend seizoen de additionele ondersteuning die de landelijk spelende teams van CBV Binnenland nodig hebben (Dames 1 - Renes/Binnenland, VU20-1 - Vetus/Binnenland en Heren 1 - Vertom/Binnenland) via de Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland is geborgd. Verder zal het nieuwe bestuur samen met de vereniging de doorgroei van breedtesport naar topsport verder faciliteren.