Actueel|Agenda|Twitter|Gastenboek
woensdag 18 oktober 2017 Teampagina dames 1 up-to-date

In de voorbereiding werd er al een fotoshoot gedaan door fotograaf Arie Kraak. Hij zette de dames als team en individueel op de foto. Daarnaast ook nog headshots van het team en het plaatje is compleet. 

De teamfoto was al eerder te zien, nu ook alle headshot op de teampagina die je HIER kan vinden. De individuele foto's zijn gebruikt voor de banners, die kan je zien hangen in onze eigen sporthal.

Wil je vaker foto's van dames 1 zien? Kijk dan op www.pbase.com/arkr :)

 


woensdag 18 oktober 2017 De Club van 100

De Club van 100 is een van de initiatieven van de vereniging om externe middelen te werven.

Iedereen (oud)leden, niet leden en ouders kunnen voor een klein bedrag de vereniging steunen.

De bijdragen worden o.a. gebruikt om de sportieve ambities van de jeugdteams te ondersteunen of specifieke (trainings)materialen voor de vereniging aan te schaffen. Het geld kan ook gebruikt worden om tegemoet te komen in de kosten van clinics, toernooien en andere gezellige, leuke activiteiten voor de jeugd. Binnenland wil voor ieder jeugdlid, de toekomstige topsporter en de recreant, een goede, maar vooral ook een gezellige en betaalbare vereniging zijn. Zonder externe middelen is het onmogelijk om deze doelstellingen te realiseren.


zondag 15 oktober 2017 Renes/Binnenland verliest van sterk Lekdetec

De derde competitiewedstrijd van Renes/Binnenland was wederom een uitwedstrijd, deze keer in Bemmel tegen Lekdetec. Dit team wist de eerste twee competitiewedstrijden knap te winnen. Renes/Binnenland wist dus dat het zeker niet eenvoudig zou gaan worden. Bij Renes/Binnenland ontbrak deze keer alleen nog Roos Koopmans, die nog teveel last had van de val op haar hoofd vorige week. Jantine Kraak en Michelle Zantman keerden terug in de selectie van coach Rychard de Jongh, al hadden beiden nog niet volledig kunnen trainen in de afgelopen week. 


zondag 15 oktober 2017 Bekerwedstrijd Vertom/Binnenland MSE1 versus Trajanum MSE1

Op 14 oktober 2017 is er een wedstrijd voor de beker tegen Trajanum uit Nijmegen. Trajanum komt uit dezelfde divisie als wij, alleen de andere competitie.


Video van de wedstrijd op de tv pagina of op Youtube. 


zaterdag 14 oktober 2017 Volgende ronde beker Vetus/Binnenland

Op vrijdagavond een wedstrijd spelen is voor Vetus/Binnenland niet onbekend. De slechte voorbereiding in de trainingsweek vol met zieke meiden, schoolverplichtingen en blessures zijn echter normaal niet aan de orde van de dag. Tel daarbij op dat Roos Koopmans nog geblesseerd was en dat hoofdcoach Michel Appers wegens privéomstandigheden op het laatste moment moest afzeggen en een hete vrijdagavond in Katwijk was geboren.

 


woensdag 11 oktober 2017 Bied mee voor PATRICK

Je leest het goed. Het 3x3 Nederlands team zet zich in voor PATRICK. Voor degene die Patrick nog niet kennen. Patrick is een jongen van 29 die verstandelijk en lichamelijk beperkt is. Zijn zus startte een week geleden een actie om geld op te halen voor een nieuwe aangepaste bus. Patrick komt namelijk veelvuldig in verschillende sporthallen kijken naar zijn favoriete spel: basketball, maar de auto is aan vervanging toe. Één van zijn favoriete spelers is Sjoerd van Vilsteren, speler van Grasshoppers en het Nederlands 3x3 Team. Samen met zijn 3x3 teamgenoten: Joey Schelvis, Bas Rozendaal en Jesper Jobse biedt hij een clinic aan voor de hoogste bieder. Zij doen dit belangeloos waardoor het geld volledig ten goede komt van de doneeractie.Naast de clinic krijgt de hoogte bieder ook een officieel wedstrijdshirt!

 


woensdag 11 oktober 2017 MU16-1-Fotoreportage-versus-Divine

Afgelopen zaterdag 7 oktober ontving MU16-1 Divine in de driesprong.

Binnenland moest helaas het onderspit delven en de wedstrijd eindigde in 58-69. 

Gelukkig wel weer een mooi fotoreportage door Jan-Willem Visscher!


http://www.jeweve.demon.nl/devine10-2017/


maandag 9 oktober 2017 Nieuws van de Penningmeester

Hier een klein bericht van uw penningmeester.

Voor degene die nu nog lid zijn van CBV Binnenland en het een incasso formulier hebben ingestuurd, ondertekend, of stilzwijgend hebben verlengd.

CBV Binnenland zal conform de incassomachtiging incasseren op: 


maandag 9 oktober 2017 Week van de Scheidsrechter met Martin Westerhof

In de week van 7 t/m 15 oktober is het de Week van de Scheidsrechter.

Het uitspreken van waardering naar de scheidsrechters en officials staat deze week centraal. Want de scheidsrechters en officials maken het mede mogelijk dat zo veel sporters en publiek wekelijks van het spelletje kunnen genieten.

CBV Binnenland voorzitter Willem van der Hoek interviewde Martin Westerhof, clublid en jongste scheidsrechter op het hoogste basketball niveau in Nederland, de Dutch Basketball League.
 


maandag 9 oktober 2017 Help Patrick aan een nieuwe bus

Via facebook kwam ons een doneeractie onder ogen voor Patrick. Patrick komt vaak met zijn vader in sporthal de Driesprong om te kijken bij dames 1 en/of heren 1. Zijn zus is een doneeractie gestart omdat de auto waarin Patrick vervoerd wordt aan vervanging toe is en dit nogal wat kosten met zich meebrengt. Inmiddels loopt de teller al aardig op, nu ruim €2700,00. De afgelopen dagen hebben veel Binnenlanders al een donatie gedaan en dat zorgde voor het volgende filmje van de zus van Patrick.

 

DONEREN KAN NOG ALTIJD KLIK HIER!