Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 13 december 2011
Verslag kampioenswedstrijd Ju14-1 tegen Hurricanes (Jongens 14-1 Team)

Uitslagen en standen


 

We begonnen de wedstrijd met Luc en Jarryl op de guard, Tony en Yorrijn op de forward en Roy op de center. We wonnen de sprongbal en al gauw scoorde Luc de eerste twee doelpunten voor U14-1. Vervolgens pakte Yorrijn 2 rebounds waarvan hij er een scoorde en bij de andere kreeg hij twee vrije worpen. Na nog een aantal scores stond het al in de 5e minuut 10-2. Toen kwamen er een aantal wissels bij beide ploegen en scoorden we om en om gedurende de volgende 3 minuten.
In de time-out werd verteld dat we even hard moesten rebounden en goed moeten vrijlopen met als gevolg dat we het kwart eindigden met 25-10.

De 2e periode begon moeizaam, de Hurricanes komen terug tot 29-24. Een time-out moet volgen met een aantal wissels en een strenge peptalk van de coaches. De jongens waren hierna zowel in het veld als op de bank zo gedreven dat dit resulteerde in een 15-2 run. Een mooi samenspel met Tony en Tim zorgden voor 11 punten. Tim die bezig is met zijn eerste seizoen boekt enorme vooruitgang. Tijdens de trainingen oefent Tim samen met de coaches, bepaalde moves, deze zagen we tijdens deze wedstrijd terug. We eindigen het kwart met 44-26.

In de rust zagen wij als coaches de jongens glimlachen, ze stonden vol trots op het veld. Echter waren er nog wel een aantal aandachtspunten waar we in de 2de helft op moesten letten, meer druk, beter rebounden en rust in de aanval.

In de 3de periode werd er vanaf het begin veel meer druk gezet op de guards van de Hurricanes. Het geven van druk zorgde ervoor dat de aanval van de gasten moeizaam verliep. Steals voor Binnenland en turnovers van de mannen uit Spijkenisse resulteerde in veel fastbreaks voor de Barendrechters.
In de 5de minuut van de wedstrijd zette Jasper een mooie aanval op, mooi rondpassen en snijden werd getoond, in dezelfde aanval krijgt Jasper de bal en maakt een mooie, sterke drive naar het bord. Tony gaat aan het einde van deze periode door zijn enkel, gelukkig blijkt zijn blessure minder erg te zijn dan dat het er uit zag. Het 3de kwart winnen we met 18-13, de tussenstand is 52-39.

In de 4de periode gingen de Hurricanes wat fysieker spelen en maakten veel fouten op ons. Wij als coaches namen meteen een time-out, we vertelde de jongens dat het belangrijk was onze eigen wedstrijd te spelen. We mochten ons niet gaan ergeren aan de tegenstanders en al helemaal niet hetzelfde gaan doen! Gelukkig luisteren de mannen van Binnenland altijd heel goed naar hun coaches en gebeurde dit dus ook niet! Paul scoorde nog een aantal punten en Sjoerd stond goed voor de help side. De wedstrijd eindigde in 80-51.

Als coaches zijn we heel trots op alle jongens. In een korte tijd staat er elke training en wedstrijd een team op het veld, een team dat voor elkaar door het vuur gaat! Wij als coaches willen alle ouders bedanken voor de support de afgelopen periode!

Jarryl 6 punten, Luc 14 punten, Paul 10 punten, Jasper 2 punten, Tim 15 punten, William: 14 punten, Yorrijn 5 punten, Tony 8 punten, Roy 4 punten & Sven: 2 punten.

Martin en Jeroen.
 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen River Trotters UIT
23-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 11-01

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.