Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 17 september 2012
BT3 opleiding start in Barendrecht (Technische Commissie)


In samenwerking met Rayon West start er in oktober een Basketball Trainer 3 - opleiding in Barendrecht.
Indien u wilt deelnemen aan deze opleiding, dan kunt u zich aanmelden op de site van de NBB onder Opleidingen, inschrijven cursus of klik hier.

Begin oktober 2012 vinden al de eerste intake- gesprekken plaats en zal er een informatie-bijeenkomst worden gegeven.
Er wordt dan uitleg gegeven over de opzet van de opleiding, het maken van een portfolio, de noodzaak van een praktijkbegeleider, etc.
Deze bijeenkomst vindt plaats op zondag 7 oktober 2012 vanaf 09.30 uur in de kantine van Sporthal De Driesprong in Barendrecht. Alle workshops worden gegeven op zondagochtend in Sporthal De Driesprong in Barendrecht.
 

Randvoorwaarden voor deelname:
Om te kunnen deelnemen aan de opleiding is het noodzakelijk dat u binnen uw eigen club een praktijkbegeleider zoekt (trainer/coach met een basketballdiploma). De taak van een praktijkbegeleider is als volgt: Een praktijkbegeleider helpt de cursist bij het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden. Hij observeert, geeft feedback over het handelen van de cursist, geeft het goede voorbeeld en adviseert indien nodig. Hij begeleidt de cursist bij het uitvoeren van praktijkopdrachten. De praktijkbegeleider beheerst zelf de vaardigheden die de cursist nog wil ontwikkelen.

Naast de praktijkbegeleider wordt er vanuit de NBB een leercoach aangesteld. De rol van leercoach is als volgt: De Leercoach begeleidt de cursist bij het verzamelen van de benodigde competenties. Hij gaat samen met de cursist na welke competenties er nog ontbreken voor het behalen van de Proeve van Bekwaamheid en hoe die te ontwikkelen zijn. De Leercoach is de kritische sparring partner van de cursist. Hij bewaakt het proces dat ervoor zorgt dat de cursist zich ontwikkelt tot een betere trainer/coach. De Leercoach doet dit o.a. door bij de cursist zelf te laten nadenken over het eigen handelen.


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.