Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 23 september 2012
Verslag ju12-1 vs Hurricanes ju12-1 (Jongens 12-1 Team)

Uitslagen en standen


De jongens hadden afgelopen weken keihard getraind naar de wedstrijd. We waren er helemaal klaar voor. Er werd goed hard warmgelopen en de focus lag op een flitsende start.

We hadden 2 teams waarin we speelden, het eerste team bestond uit Ruben, Jort, Leo, Sven en Job. Ze begonnen zoals gehoopt sterk en na de eerste periode hadden we al een comfortabele voorsprong van 10-0. Er werd hard verdedigd, goed gezocht naar de open man en er werd goed afgemaakt.

De 2de periode startte het 2de team met Dominic, Cas, Jonty, Timo en Joël. Zij gingen verder waar het andere team geëindigd was, er werd goed verdedigd door het team. En ook de rebounds van Timo hielpen goed mee. De passlines werden goed dichtgehouden en de tegenstander had veel moeite daarmee. Het kwartstand was 15-2.

Toen kwam het 1ste team weer aan bod in de 3de periode. We zakten even een beetje in en er werden in de verdediging net iets te veel gegokt op de steal. We kregen wat punten tegen wat zonde was. toch waren Olivier en ik zeker niet ontevreden er werd goed aangevallen en er kwamen zeker mooie kansen uit. Er zal ook moeten worden afgemaakt want in deze periode is veel gemist. De kwartstand was 17-4.

De 4de periode was aanvallend en verdedigend prachtig, precies zoals we al die trainingen het hebben vertelt. Alles liep goed en we bouwden onze voorsprong uit. Na de 1ste helft was het al 63-5. Er werd in de rust afgesproken dat we half court zouden gaan spelen en ook five-out zouden gaan oefenen. In de 5de periode kwam daar nog weinig van terecht er werd half/full court gespeeld en er was een beetje een misverstand. Toch kregen ze geen score tegen en maakten een kwartstand van: 11-0.
Toen kwam team 2 er weer in de defense ging bezig maar ook hier werd er niet gespeeld op de five-out, wat wel jammer was. een kwartstand van 10-0. In de 7de periode begonnen ze weer flitsend maar niet volgens plan. De jongens waren te veel bezig met de 100 halen. Die haalden ze uiteindelijk wel in dit kwart door de score van Ruben, dus wij verwachten wel een traktatie van Ruben. Het de laatste periode werd er wel five-out gespeeld, dit gaan we op de training ook nog veel oefenen al met al een prima eerste wedstrijd met een daverende uitslag van 108-7.

Punten: Jonty 18, Cas 16, Jort 12, Ruben 14 ,Leo 13,Dominic 11, Sven 10 , Timo 10, Job 2, Joël 2


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.