Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 30 september 2012
Jongens 12-1 Verslag vs Woodpeckers. (Jongens 12-1 Team)

Uitslagen en standen


Al om half 10 stonden we klaar om te vertrekken naar Houten. Na de wedstrijd van vorige week was er een heel ander team aan de beurt. Het woodpeckers dat 3x per week traint. Veel meer voorkennis hadden we niet dus we gingen erheen met de gedachte: 100% geven en de uitslag maakt dan niet uit.

We hadden goed warm gelopen en in het eerste kwart startte Jort, Sven, Leo, Job en Ruben. Er was geen reden om deze basis vijf te veranderen want ze deden het vorige week ook heel goed. En zoals verwacht schoten we uit de startblokken. Woodpeckers had veel moeite met de fullcourtpress en we konden na het eerste kwart zeker tevreden zijn. 17-7 kwartstand. Wat jammer was dat we daarna in het 2de kwart inzakten. Er werd veel gemist, en ook werd er niet goed verdedigd. Dit zie je ook terug in de kwart stand van dat kwart 4-13.

Toen kwamen de jongens van het eerste kwart erin. Ook daar werd heel veel gemist. Er werd nog niet goed gerebound maar opzich een redelijk kwart er werd nog wel veel gescoord maar we verloren dat kwart nipt met 11-14. Het 4de kwart hadden de jongens van het 2de kwart wat goed te maken. En dat deden ze. Ze misten ook nog steeds. Maar de defense was goed! En met rust stond het gelijk 36-36.

De 2de helft werd vertelt dat we halfcourt gingen spelen aangezien de full court steeds werd verbroken door de goede guard van woodpeckers. Na een valse start van de 2de helft werden de jongens weer een beetje wakker. Het 1ste kwart van de 2de helft werd verloren met 6-0 met de eerste drie scores in de 1ste minuut. Het 2de kwart werd er gevochten voor de winst en ook het 3de kwart werd dat goed gedaan. We verdedigden goed, en we gingen ook beter de rebound in. En ook de driepuntslijn verdediging was goed, door de bucket op slot te gooien kwamen ze niet tot scoren en wij lieten de kans na om erover heen te gaan aangezien we nog steeds heel veel misten. Laatste kwart was ook een goed gestreden kwart. Al met al ben ik als coach trots. We gingen vechtend ten onder. Volgende keer raken we meer en winnen we!

Punten: Leo 14, Ruben 12, Cas 8, Dominic 6, Jort 6, Jonty 2, Timo 2, Sven 2 Job 1, Valentijn 0 Joël 0 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.