Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 23 december 2012
Aarnoudse/Binnenland wint van Punch in matig duel (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


In de laatste wedstrijd van 2012 heeft Aarnoudse/Binnenland een belangrijke overwinning geboekt op Punch uit Delft. Bij de thuisploeg ontbraken de altijd geblesseerde Reinier van Vilsteren en Yasalde pas Costa die op vakantie is. De wedstrijd wordt aan het einde van de middag gespeeld en dat zorgt voor een goed gevulde sporthal met vooral veel Binnenlandse jeugd.
Floris de Jong opent de score met een driepunter. Dezelfde Floris rond in de volgende aanval een fastbreak sterk af. Als ook Kevin Karam een aantal keer goed door komt loopt Binnenland snel uit naar 14-6. Punch komt door hard werken terug in de wedstrijd 14-10. Martijn van Noordenne bepaald de eindstand van het eerste kwart door een jumpshot vanuit de hoek raak te schieten: 17-10.
Floris opent ook het 2de kwart met een driepunter en Binnenland loopt langzamerhand verder weg bij de bezoekers uit Delft: 24-13. Pointguard Martijn weet een knappe aanvalsrebound tussen de grote mannen knap af te ronden en verzilvert ook de bonus vrije worp. In de volgende aanval schiet Lars Jansen een verdedigde driepunter raak, waarna  Sander Trommelen, die de hele week ziek is geweest, 2 keer kan scoren. Toch is het vooral dankzij een prima verdediging dat de thuisploeg op een ruime 32-13 komt voorsprong halverwege het 2de kwart. Het lijkt een makkelijk middag te worden voor Aarnoudse/Binnenland. Ruststand 42-23.
Wederom opent Floris een kwart met een driepunter en de thuisploeg lijkt van plan om het vele publiek een mooie 2de helft voor te schotelen. In de minuten die volgen blijkt dit geen realiteit te worden. Punch gaat fanatieker spelen en Binnenland wordt steeds slordiger, oogt moe en ongeïnspireerd. Vooral de Delfse speler Koen Nooy weet wel raad met de kansen die hem worden geboden en scoort er flink op los. Ondanks het feit dat de Binnenlandse zege op geen enkel moment in gevaar komt, wordt het spel van de thuisploeg met de minuut steeds minder leuk om naar te kijken. De wedstrijd eindigt uiteindelijk in een 72-57 overwinning voor de Barendrechtse formatie..
Een belangrijke zege omdat de ploeg vooral in uitwedstrijden te veel steken heeft laten vallen in de eerste helft van de competitie en het door deze zege op basis van het aantal verlieswedstrijden weer op een gedeelde 4de plaats staat.
Op 12 januari hervat Binnenland de competitie met een thuiswedstrijd tegen Almonte uit Eindhoven.
Scores: Floris 17 (5 driepunters, 4 steals), Kevin 13 (5 rebounds), Lars 9 (6 assists, 5 rebounds), Sander 9 (5 rebounds, 3 assists), Martijn 8, Sjoerd 6 (10 rebounds, 4 assists), Raven 5 (6 rebounds, 3 assists), Stef 3, Steven 2.               


www.binnenlandheren1.nl
www.binnenlandheren1.nl


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.