Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 20 januari 2013
Aarnoudse/Binnenland neemt de punten mee uit Amsterdam (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


In de tweede wedstrijd van het seizoen behaalde Binnenland in de thuiswedstrijd tegen BC Apollo een prachtige overwinning op de Amsterdammers die toen met het gehele eerste team aantraden. Dit keer moest de ploeg het tegen een ander Amsterdams team opnemen en dat bleek geen eenvoudige opgave. Onder het toeziend oog van de technische staf van EiffelTowers Den Bosch die de ploeg kwam scouten voor het bekerduel van morgenavond in Barendrecht, speelden de bezoekers een moeizame wedstrijd.
Sander Trommelen opent de score voor de Barendrechters die inside duidelijk steker zijn dan de Amsterdammers. Binnenland probeert dit overwicht uit te spelen, maar slaagt daar slechts sporadisch in. Verdedigend hebben de bezoekers grote moeite om de pick and roll van de thuisploeg goed te verdedigen en ook wordt de ploeg regelmatig geklopt in de omschakeling van de aanval naar de verdediging. Vrijwel het gehele eerste kwart houden beide ploegen elkaar goed in evenwicht en is het wachten op de ploeg die de eerste run kan plaatsen. Eindstand eerste kwart 20-18.
In het tweede kwart gaat Amsterdam speler Patrick Faydherbe de wedstrijd steeds meer naar zich toe trekken. Hij schiet een aantal driepunters binnen en weet hij de aanval van Apollo goed te organiseren. Bij 30-24 heeft Apollo als eerste ploeg een wat ruimere voorsprong genomen. Onder aanvoering van Yasalde pas Costa en Sander Trommelen plaatst Binnenland een 10-0 run en neemt het de leiding weer over: 30-34. Toch blijft Binnenland slordig, zowel in de verdediging als in de aanval en daarmee biedt het Apollo de kans om vlak voor de rust een minimale voorsprong te pakken: 38-37.
In het derde kwart scoort Apollo speler Julius Jaring 6 punten op rij en moet Binnenland al vroeg een time-out nemen. Er moet duidelijker scherper gespeeld worden om deze wedstrijd te kunnen winnen. De ploeg pakt dit redelijk op en gunt de Amsterdammers minder eenvoudige kansen. Bij een 50-47 stand schieten Sander Trommelen en Floris de Jong allebei een driepunter binnen en zorgen voor een opleving binnen de Barendrechtse ploeg. Via Yasalde komt de ploeg op een 50-55 voorsprong. Binnenland speelt geduldig tegen de Amsterdamse zone, creëert goede kansen, maar is niet altijd even secuur in de afronding. Vlak voor het einde van het 3de kwart komt Amsterdam onder aanvoering van Joël Brandt toch weer terug. Eindstand 3de kwart: 57-58.
Een goede score van Steven do Livramento zet Binnenland direct op het goede spoor en als Sander Trommelen 2 keer scoort en Floris de Jong een driepunter raak schiet, heeft Binnenland een 60-67 voorsprong genomen. Binnenland lijkt de wedstrijd nu te controleren maar als Apollo 3 aanvallen achter elkaar een driepunter raak schiet, blijft het spannend tot het einde. Aarnoudse/Binnenland heeft vooral veel moeite om Jos van der Laan af te stoppen in deze fase. Via een score van de goed spelende Raven Hoogenveen weet Aarnoudse/Binnenland de overwinning uiteindelijk zeker te stellen. Eindstand 70-77. Morgenavond mag de ploeg het in de eigen Driesprong opnemen tegen landskampioen EiffelTowers uit Den Bosch, aanvang 20:45.
Scores: Sander 20 (10 rebounds, 4 assists), Kevin 14 (7 rebounds, 3 assists), Yasalde pas Costa 8, Sjoerd van Vilsteren 8 (7 rebounds, 3 assists), Floris de Jong 8, Raven Hoogenveen 7 (9 rebounds, 3 assists, 3 steals), Lars Jansen 6 (5 rebounds, 3 assists), Steven do Livramento 5, Martijn van Noordenne 1.    


www.binnenlandheren1.nl
www.binnenlandheren1.nl


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.