Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 27 januari 2013
Aarnoudse/Binnenland verliest thuis van koploper Orca’s (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Na de prachtige wedstrijd tegen EiffelTowers op maandagavond moest Aarnoudse/Binnenland het in de Driesprong opnemen tegen Orca’s uit Urk, dat pas een keer heeft verloren in deze competitie. In de uitwedstrijd stond Binnenland 6 minuten voor tijd 17 punten voor, maar ging de winst toch nog naar Orca’s.
De eerste score van de wedstrijd is van Kevin en wordt gevolgd door een score van Sjoerd. Binnenland komt daarmee direct op 4-0. Daarna hapert de aanval van de thuisploeg even en neemt Urk de leiding over 4-5. Beide ploegen scoren gemakkelijk en houden elkaar ook redelijk in evenwicht, waardoor het eerste kwart het aanzien meer dan waard is. Door 2 scores van Yasalde neemt de thuisploeg vlak voor het einde van het eerste kwart een 24-20 voorsprong.
Aan het begin van het 2de kwart heeft de Binnenlandse verdediging de bezoekers een aantal minuten in de houtgreep, ruim 3 minuten worden er geen scores geïncasseerd. Onder aanvoering van Lars loopt Binnenland uit naar 31-20. De thuisploeg dicteert het spel, het loopt verder uit naar 41-27. De goed spelende Kevin is dan al wel de dupe van de vele fouten die worden gefloten ( totaal 51). In de laatste minuten voor de rust laat de thuisploeg zich uit haar spel halen en kan Orca’s de achterstand verkleinen tot 45-38.
Het 3de kwart begint met 2 vrije worpen en balbezit voor de bezoekers omdat een Binnenland speler een technische fout heeft gekregen na het rustsignaal. Orca’s profiteert dankbaar en komt op 45-45. Een score van Sander en een driepunter van Floris lijken de thuisploeg weer op het goede spoor te zetten. Bij 54-47 gaat het even helemaal mis voor de Barendrechters. De verdediging van de bezoekers zit pot dicht en Binnenland weet geen goede openingen te vinden. Ook de manier waarop gefloten wordt lijkt de thuisploeg helemaal uit haar ritme te halen. De bezoekers spelen slim en efficiënt basketball in deze fase. Via een 0-12 run komen ze op een 54-59 voorsprong. Orca’s heeft de controle over de wedstrijd duidelijk overgenomen van de thuisploeg. Aarnoudse/Binnenland probeert zich te herpakken, maar kan maar geen kansen dicht bij de basket creëren. Stand na het 3de kwart 58-65.
Aan het begin van het 4de kwart scoort Sjoerd en als ook Sander 2 keer scoort, leeft de thuisploeg weer op: 65-68. Binnenland is overgeschakeld naar een zoneverdediging en de bezoekers hebben duidelijk even moeite om tot goede kansen te komen. Toch kan Binnenland de achterstand niet wegwerken omdat het aanvallend te matig speelt. Inmiddels hebben Kevin, Sjoerd, Lars en Raven het veld al moeten verlaten met 5 fouten en is het zoeken naar iemand die aanvallend iets kan forceren. In de laatste minuut geeft een driepunter van Floris de thuisploeg weer hoop 74-76. Binnenland moet fouten maken om ervoor te zorgen dat Orca’s de klok niet uitspeelt. De bezoekers missen plotseling veel van deze vrije worpen, maar toch kan Binnenland het balbezit steeds niet verzilveren. Een opzettelijke fout van Floris doet alle hoop vervagen en dus moet Binnenland een zure nederlaag incasseren: 74-79.
Scores: Lars 17, Sander 16 (9 rebounds, 5 assists), Floris 11, Sjoerd 10 (7 rebounds), Kevin 10, Yasalde 6 (6 assists), Raven 2, Steven 2


www.binnenlandheren1.nl
www.binnenlandheren1.nl


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.