Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 3 februari 2013
Eenvoudige overwinning Aarnoudse/Binnenland op Uball (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Ondanks het feit dat Uball als nieuwkomer in de promotiedivisie op de laatste plaats staat, weet de ploeg het de meeste tegenstanders behoorlijk lastig te maken. Zeker thuis in Utrecht blijkt de jonge ploeg, die het hele seizoen al wordt geteisterd door blessures, een lastige opponent.
Nadat Uball de score heeft geopend, neemt Binnenland direct het heft in handen. Via Sjoerd weet Aarnoudse/Binnenland vooral van dichtbij de basket een aantal keer eenvoudig te vinen: 2-6. Het is te wijten aan het feit dat de bezoekers wat slordig omspringen met de gecreëerde kansen, dat de thuisploeg nog redelijk in het spoor kan blijven: 9-12. Dan geeft Binnenland even flink gas en loopt het snel uit naar 10-21 aan het einde van het eerste kwart.
In het 2de kwart dunkt Sjoerd een fastbreak af en ook in de volgende aanval scoort Binnenland uit een dunk, dit keer van Steven. Uball heeft de man-to-man verdediging ingeruild voor een zoneverdediging, maar daar heeft de Binnenlandse ploeg over het algemeen weinig problemen mee. Via een driepunter van Lars en een aantal goede acties van Kevin loopt de ploeg uit naar 15-32. Als Steven over een speler van Uball heen dunkt en ook zijn bonus vrije worp verzilvert, zit de sfeer op  de Barendrechtse bank er goed in. In de slotfase van het 2de kwart weten de bezoekers niet verder uit de lopen mede door een aantal goed acties van Uball speler Willems. Ruststand 30-46.
Na de rust is Binnenland goed bij de les in de verdediging. Vrijwel iedere aanval van de thuisploeg levert een steal op en Sjoerd dunkt er flink op los (in totaal 6 dunks). Ook Raven laat zich aanvallend gelden in deze fase van de wedstrijd. Na 5 minuten in het 3de kwart heeft Aarnoudse/Binnenland een zeer ruime 32-64 voorsprong genomen en is de wedstrijd gespeeld. In het tweede deel van het 3de kwart lijkt de concentratie bij de Barendrechters te verdampen. De ploeg mist een aantal redelijk eenvoudige kansen en weet de voorspring dan ook niet verder te vergroten. Eindstand 3de kwart 39-71.
In het laatste kwart probeert Binnenland de concentratie weer op te pakken, maar het duurt even voordat de ploeg weer een aanvallend ritme kan vinden. De laatste 6 minuten van de wedstrijd weet Binnenland de verdedigende druk weer goed op te voeren en kan het alsnog uitlopen naar een 53-91 eindstand.
De overwinning kwam dus gemakkelijker tot stand dan vooraf was gedacht. Volgende week komt Almere naar de Driesprong, aanvang 20:15.
Scores: Sjoerd 29, Lars 14, Raven 13, Sander 8, Kevin 7, Yasalde 6,  Floris 5, Steven 5, Martijn 4,


www.binnenlandheren1.nl
www.binnenlandheren1.nl


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.