Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 10 februari 2013
Aarnoudse/Binnenland verslaat Almere Pioneers (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


In Almere had Binnenland het behoorlijk lastig gehad met de promovendus en dus moest de ploeg goed bij de les zijn om geen onnodige schade op te lopen in de race om een plek voor de final four.
De thuisploeg mist echter concentratie en intensiteit in het begin van de wedstrijd. Het duurt maar liefst 3 minuten voordat de eerste scores voor de thuisploeg van de vrijeworplijn bijgetekend kunnen worden. Almere heeft dan al 7 punten gescoord: 2-7. De eerste veldscore volgt pas na 6 minuten in de wedstrijd en het is duidelijk dat Binnenland uit een ander vaatje moet gaan tappen. Invaller Steven lijkt de ploeg de juiste impuls te geven. Hij scoort 5 van de laatste 9 Barendrechtse punten en ook in de verdediging staat hij zijn mannetje. Raven, die ondanks trieste familieomstandigheden toch van de partij is, zorgt ervoor dat de thuisploeg vlak voor het einde van het eerste kwart weer bijna langszij komt: 15-16. Nadat Almere de score in het 2de kwart heeft geopend, krijgt Steven het publiek op de banken door een driepunter raak te schieten: 18-18. Langzamerhand komt de thuisploeg wat beter in de wedstrijd en weet het vooral verdedigend wat meer druk te geven. Aanvallend wordt er vooral gezocht naar scores dicht bij de ring omdat het afstandsschot niet echt wil vallen deze wedstrijd. Bij een stand van 33-28 vlak voor de rust, krijgt Binnenland de kans om via 6 vrije worpen de voorsprong te vergroten. De coach van Almere loopt wegens protesteren tegen 2 technische fouten aan en moet vertrekken. Sjoerd mag 6 vrije worpen nemen en scoort er 5. Diezelfde Sjoerd bepaalt in de laatste seconden van de eerste helft de ruststand op 40-28.
Het eerste gedeelte van het 3de kwart is Binnenland de bovenliggende partij. De bezoekers zijn duidelijk stuurloos zonder hun coach en daardoor kan de thuisploeg, zonder overigens echt goed te spelen, gemakkelijk profiteren:  49-32. In het tweede gedeelte van het 3de kwart rommelt Aarnoudse/Binnenland er aanvallend flink op los. Ruim 4 minuten weet de ploeg geen enkel punt aan het puntentotaal toe te voegen. Almere gaat met meer overtuiging spelen en de verdediging van de thuisploeg geeft te veel open schoten weg. Via een 0-9 run komt Almere weer in de buurt van de thuisploeg en beginnen de bezoekers weer te geloven in een goede afloop. Eindstand 3de kwart: 49-41.
Scores van Sander en vooral Kevin zetten de thuisploeg weer op het goede spoor en binnen een aantal minuten is de voorsprong weer opgelopen naar 60-43. Via 66-45 wordt het 75-50 en weet de thuisploeg toch nog een ruime overwinning te boeken. Het publiek krijgt nog een prachtige alley-oop dunk van Steven, op een pass van Kevin, te zien. Maar veder valt er niet al te veel te genieten voor de Binnenland supporters. Eindstand: 78-55.
Scores: Sjoerd 17 (8 rebounds), Lars 16 (4 assists, 3 steals) Kevin 14, Steven 12 (6 rebounds), Sander 9 (9 rebounds), Stef 4, Raven 3, Yasalde 2, Martijn 1 (3 steals).


www.binnenlandheren1.nl
www.binnenlandheren1.nl


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.