Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 17 februari 2013
Belangrijke uitzege Aarnoudse/Binnenland op Cangeroes (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


In de eerder gespeelde thuiswedstrijd tegen Cangeroes had Binnenland geen antwoord op het goede teamspel van de ploeg uit Utrecht. Een ruime 68-82 nederlaag was het gevolg. Inmiddels is de competitie in een beslissende fase gekomen. Cangeroes staat op de 3de plaats met 5 verlieswedstrijden en Binnenland staat op een 5de plaats met 6 verlieswedstrijden.
In het eerste kwart houden beide ploegen elkaar goed in evenwicht. Bij Binnenland trekken Sjoerd (7 punten) en Yasalde (6 punten) aanvallend de kar. De Binnenlandse verdediging krijgt echter nog maar moeilijk grip op het goede teamspel van de thuisploeg. Andersom heeft Cangeroes ook veel moeite om de Barendrechters af te stoppen. Het kwart eindigt dan ook in een gelijke stand 20-20.
Ook in het tweede kwart laten beide ploegen zien flink aan elkaar gewaagd te zijn. Tot aan de 7de minuut van het tweede kwart is het stuivertje wisselen en is de voorsprong nooit groter dan 2 punten. Aarnoudse/Binnenland is wel en af en toe slordig in de afwerking en vlak voor de rust kan Cangeroes profiteren en de grootste voorsprong van de wedstrijd op het bord zetten. Ruststand 36-33. In de kleedkamer van de bezoekers vallen pittige woorden, het toont de enorme wil om te winnen die aanwezig is in de ploeg.
Na de rust is het duidelijk dat Binnenland verdedigend een stuk beter voor de dag komt. De spelers vechten voor iedere bal en maken het hun tegenstanders enorm moeilijk om tot goede aanvallen te komen. Halverwege het kwart heeft Binnenland de achterstand weten om te buigen in een kleine voorsprong: 39-41. Gevoelsmatig heeft Binnenland de controle over de wedstrijd in handen, maar dit vertaalt zich nog niet in een ruime voorsprong. Cangeroes schakelt ook een tandje bij en weet via een aantal goede aanvallen de voorsprong weer in handen te nemen: 47-45. In de laatste 2 minuten van het 3de kwart neemt Yasalde zijn ploeg bij de hand, met 7 punten op rij zorgt hij voor een 49-52 stand aan het einde van het 3de kwart.
Aarnoudse/Binnenland heeft zijn beste basketbal in deze wedstrijd bewaard voor het laatste kwart. Onder aanvoering van de onvermoeibare Sjoerd wordt de intensiteit verder opgevoerd. Binnenland domineert nu in de rebound en ook de verdediging zit potdicht in deze fase. Via een driepunter van Raven komen de bezoekers op 54-62. In de volgende aanvallen wordt Sjoerd steeds prima vrijgespeeld door zijn ploeggenoten en Binnenland neemt de wedstrijd volledig over: 54-69. De laatste score van Sjoerd is het hoogtepunt van de wedstrijd, een prachtige alley-oop pass vanaf de eigen helft van Lars wordt door de aanvoerder knap binnen gedunkt. Binnenland probeert de 15 punten verschil vast te houden, omdat de thuiswedstrijd met 14 verschil werd verloren. Dat lukt. Mochten beide ploegen gelijk eindigen, dan zal Binnenland boven Cangeroes eindigen.
Eindstand 56-71.
Scores: Sjoerd 23, Yasalde 16, Kevin 12, Raven 7, Lars 7, Sander 4, Floris 2www.binnenlandheren1.nl
www.binnenlandheren1.nl


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.