Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 30 maart 2013
Plichtmatige overwinning Aarnoudse/Binnenland (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


De uitwedstrijd tegen Rotterdam Basketbal 2 werd vooraf gezien als een lastige wedstrijd. Dat deze verwachting uitkwam, had Aarnoudse/Binnenland vooral aan zichzelf te wijten. De ploeg haalde duidelijk niet het niveau van de laatste wedstrijden. Door de afwezigheid van Steven maakte bankspeler Jean Pierre Smiet zijn debuut.
De thuisploeg opent de score, maar via Sander en een driepunter van Sjoerd neemt Binnenland direct het voortouw in de wedstrijd. Vrij eenvoudig lopen de bezoekers weg bij de thuisploeg en halverwege het eerste kwart staat er een 5-15 voorsprong op het bord. Dan knokt Rotterdam zich terug en weet het zelfs vlak voor het einde van het eerste kwart een voorsprong te pakken: 18-17. De Barendrechters spelen bijzonder slordig in de aanval, waar eenvoudige kansen worden gemist en veelvuldig balverlies wordt geleden.  In de verdediging is de ploeg nog niet bij de les.
Ook in het tweede kwart is het niveau van de wedstrijd niet al te hoog. Pas na 2 minuten worden de eerste punten bijgeschreven als Yasalde twee keer weet te scoren: 19-21. Via een fraaie score van Martijn en een score van Sjoerd loopt Binnenland weer iets verder uit: 21-25. Toch kan Rotterdam gemakkelijk aanhaken en zelfs weer een voorsprong pakken: 29-25. Als Sander een driepunter binnen gooit, lijkt hij een lastige openingsfase van zich af te schieten, want ook de volgende 2 aanvallen komt hij tot scoren. Raven bepaalt met een score tegen zijn oude ploeg de ruststand op 33-34.
Na de rust probeert Aarnoudse/Binnenland de druk op te voeren en dat werpt zijn vruchten af. Doordat de ploeg ook wat minder slordig speelt, kan het snel uitlopen naar 35-42. Rotterdam probeert de Barendrechters met fouten af te stoppen, maar dankzij de vele vrije worpen kunnen de bezoekers de voorsprong alleen maar vergroten: 39-51. Vincent van Sliedregt weet namens de thuisploeg een aantal keer te scoren, maar voordat Rotterdam kan inlopen stellen Sander en Kevin orde op zaken: 46-59. In de slotfase van het derde kwart kan Lars via een aantal goede acties de opgebouwde voorsprong vasthouden. Eindstand derde kwart: 48-62.
In het laatste kwart schiet Floris van achter de driepuntslijn zijn ploeg naar een ruime 50-66 voorsprong. Tot enthousiasme van zijn ploeggenoten scoort Jean Pierre Smiet zijn eerste punt voor de hoofdmacht van Binnenland en kan hij terugkijken op een verdienstelijk debuut. Sander en Kevin blijken niet meer af te stoppen door de thuisploeg en worden dan ook goed gezocht door de overige spelers. Vlak voor tijd bedient Sander Sjoerd met een prachtige pass die wordt bekroond met een fraaie alley-oop dunk met bonus. De laatste score van de wedstrijd komt op naam van Lars die met een driepunter de eindstand bepaalt op 64-81.
Door deze overwinning is Aarnoudse/Binnenland zo goed als zeker van de halve finale om het kampioenschap van de promotiedivisie. De ploeg heeft nog 1 overwinning nodig in de laatste 3 wedstrijden.
Scores: Sander 17 (12 rebounds, 9 assists, 3 steals), Sjoerd 16 (7 rebounds), Lars 15 (4 assists), Kevin 14 (11 rebounds), Yasalde 11 (4 rebounds), Raven 2, Martijn 2, Jean Pierre 1 (7 rebounds)


www.binnenlandheren1.nl
www.binnenlandheren1.nl


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.