Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 7 april 2013
Aarnoudse/Binnenland geplaatst voor de Final Four (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Dankzij een knappe 48-62 overwinning in Groningen op Groene Uilen heeft Aarnoudse/Binnenland zich definitief geplaatst voor de halve finale om het amateurkampioenschap van Nederland. Door het verlies van Cangeroes bij koploper Orca’s is de ploeg zelfs gestegen naar de derde plaats in de competitie.
Groene Uilen start scherper aan de wedstrijd dan Binnenland en kan daardoor een 7-2 voorsprong nemen. Vanaf de vrije worplijn kunnen Sander en Yasalde de achterstand verkleinen tot 7-6. Een driepunter van Lars zet de bezoekers op een 8-9 voorsprong. Groene Uilen antwoord ook met een driepunter neemt de leiding weer over: 13-9. Binnenland valt de basket goed aan en weet daardoor veel vrije worpen af te dwingen. Een driepunter van Floris zet beide ploegen weer op gelijke hoogte: 16-16. Steeds weet de thuisploeg een kleine voorsprong op te bouwen en weten de bezoekers weer op gelijke hoogte te komen. Eindstand 1ste kwart: 23-21.
In het 2de kwart begint Binnenland met een 6-0 run door scores van Floris (4) en Raven. De Barendrechters weten elkaar goed te vinden in de aanval en ook verdedigend krijgt de ploeg iets meer grip op de thuisploeg. Als Groene Uilen de verdediging aanscherpt, kan Binnenland maar moeilijk tot scoren komen. Na de 6-0 run worden er in het gehele kwart geen veldscores meer gemaakt. Net als in de voorgaande duels tegen Groene Uilen wordt het weer een verdedigend schouwspel. Binnenland wint het kwart met 8-10 en daarmee gaan beide ploegen met een gelijke stand rusten: 31-31-.
In het 3de kwart is het Groene Uilen dat als eerste een kleine voorsprong neemt: 34-31. Aarnoudse/Binnenland speelt aanvallend lang niet slecht, maar mist te veel vrije worpen. Als Groene Uilen een 43-38 voorsprong heeft genomen 2 minuten voor het einde van het derde kwart, brengt Sander zijn ploeg met 2 goede scores terug tot 43-43.
In het 4de kwart schakelt Aarnoudse/Binnenland over op een zoneverdediging. Met deze verdediging blijkt Groene Uilen grote problemen te hebben. De thuisploeg kan nog slechts 5 punten toevoegen aan het totaal en doordat Aarnoudse/Binnenland aanvallend flink op stoom is gekomen, kan de ploeg eenvoudig uitlopen naar een 48-62 overwinning. De derde zege op Groene Uilen dit seizoen. Dat Binnenland 20 vrije worpen mist in deze wedstrijd, blijft dit keer zonder gevolgen, maar het is duidelijk dat de ploeg zich op dit vlak zal moeten verbeteren.
Met nog twee reguliere competitie wedstrijden voor de boeg kan Aarnoudse/Binnenland zich gaan opmaken voor twee halve finale wedstrijden om een plek in de finale. Als Binnenland de laatste twee wedstrijden wint, zal het Groene Uilen ontmoeten in de halve finale. Binnenland heeft nu 13 van de laatste 15 wedstrijden gewonnen en kan veel vertrouwen halen uit een ijzersterke verdediging die gemiddeld maar 61 punten toestaat.
Scores: Sander 13 (7 rebounds, 4 assists, 3 steals), Sjoerd 11, Floris 10, Yasalde 8 ,Lars 7, Kevin 6 (7rebounds) , Raven 3 (5 rebounds, 4 assists), Martijn 3, Steven 1.www.binnenlandheren1.nl
www.binnenlandheren1.nl


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.