Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 28 april 2013
Ruime overwinning Aarnoudse/Binnenland in eerste halve finale (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Zonder Yasalde pas Costa die op de laatste training een enkelblessure opliep, moet Aarnoudse/Binnenland het in de eigen Driesprong opnemen tegen het als tweede geëindigde Groene Uilen uit Groningen. Vanuit het Binnenlandse kamp werd met veel vertrouwen uitgekeken naar het staartje van de competitie. De ploeg is aan een indrukwekkende 2de seizoenshelft bezig en heeft veel ervaring met het spelen van dit soort wedstrijden. Dit biedt uiteraard nog geen enkele garantie op een goed resultaat.
Aarnoudse/Binnenland start met Lars, Raven, Sjoerd, Kevin en Sander en vanaf de sprongbal is het duidelijk dat de ploeg enorm gedreven is. Sjoerd opent de score met een driepunter. Nadat Groene Uilen een tegenscore maakt, schiet ook Raven een driepunter binnen. Na vier minuten heeft de thuisploeg al een 14-6 voorsprong genomen en wordt er zeer goed basketbal gespeeld. Raven gooit zijn tweede driepunter binnen: 17-6, maar Groene Uilen antwoordt ook met een driepunter en komt daarna iets beter in de wedstrijd: 21-14. Met een score van Steven sluit Binnenland een zeer sterk eerste kwart af met een 25-14 voorsprong.
In het tweede kwart begint Sander zich met de score te bemoeien. De thuisploeg blijft zeer geconcentreerd en fanatiek spelen en iedere speler die binnen de lijnen komt, levert direct een positieve bijdrage. Als Groene Uilen de voorsprong denkt te kunnen verkleinen is het wederom Raven die zijn derde driepunter scoort: 32-20. De thuisploeg blijft een bijzonder hoog niveau halen, zowel in de verdediging als in de aanval, en kan daarmee de voorsprong langzaam verder uitbouwen. Vlak voor de rust bepaalt aanvoerder Sjoerd met een score en bonus de ruststand op 45-28.
Ook na de rust blijft Aarnoudse/Binnenland uitstekend als team spelen. De bal wordt prima rond gepassed in de aanval en steeds wordt de juiste open man gevonden.
In deze wedstrijd is dat vaak Raven die zijn beste wedstrijd van het seizoen speelt, zijn vierde driepunter betekent 52-29. Groene Uilen moet alle zeilen bijzetten om niet van het veld te worden geblazen. Toch is Binnenland nog lang niet tevreden, de ploeg blijft enorm veel druk geven in de verdediging en weet daarmee de Groningse aanval vrijwel helemaal droog te leggen (3 punten in het derde kwart). Een score van de sterk spelende Lars en twee scores van Steven brengen de stand op 62-29. Met zijn 5de driepunter bepaalt Raven de eindstand van het derde kwart op 65-31.
Groene Uilen opent het vierde kwart met een driepunter van Rotterdammer Ata Einohagh, maar Floris heeft met zijn tweede driepunter het juiste antwoord. Als de bezoekers een 0-7 run plaatsen, moet Binnenland zorgen dat het goed bij de les blijft. Een score van Sander, die per week naar een grotere vorm lijkt te groeien, en een tweepunter van Kevin met een bonus brengen de marge weer op 29 punten. Via een prachtige dunk van Sjoerd op assist van Lars en een score van Lars zelf, wordt het 77-45. Als Groene Uilen de handdoek in de ring lijkt te gooien, schakelt de thuisploeg nog een tandje bij en weet het vanuit een enorm fanatieke verdediging de voorsprong nog verder uit te breiden naar 88-51.
In de laatste 2 minuten kan Reinier, tot grote vreugde van het publiek, zijn rentree maken na een lange blessure periode. Alle starters bij de thuisploeg krijgen een applauswissel als beloning voor een fantastische wedstrijd, waar ook de bankspelers een prima bijdrage hebben geleverd. Een ware teamprestatie. Eindstand 88-55.
Volgende week zal Aarnoudse/Binnenland al vroeg op weg gaan naar Groningen voor de tweede halve finale.
Scores: Raven 24 (6 rebounds, 3 steals), Sjoerd 19, Sander 14 (12 rebounds, 13 assists, 8 steals), Kevin 11, Lars 8 (6 rebounds, 7 assists), Floris 6, Steven 6www.binnenlandheren1.nl
www.binnenlandheren1.nl


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.