Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 8 december 2010
Verslag Pietenclinic (Club van 100 Bestuur)


Afgelopen vrijdagmiddag vond er in sporthal de Driesprong een Pietenclinic plaats. Dankzij de club van 100 en de Jeugdcommissie werd dit wederom een succes! Niet minder dan 47 kinderen kregen van Dribbel Piet en Dunk Piet 2 uur lang Pietenles. Het duurde even voordat zij eindelijk arriveerden maar toen het eenmaal zover was haalde de Pieten een wel heel gevaarlijke stunt uit. Het zag  er even naar dat zij vanaf de tribune naar beneden zouden springen maar gelukkig.dat deden ze niet. De pieten klommen naar beneden.

Na ongeveer 3 kwartier zwoegen konden de kinderen eindelijk iets gaan drinken in de kantine. Daar was ook  iets lekkers bij jammer dat we geen handje vol spekkies mochten pakken. Het hoogtepunt van de clinic was toch wel dat alle kinderen tweemaal een spetterende dunk mochten laten zien en dat met behulp van jawel een trampoline. Gelukkig werden de kinderen geholpen door Dribbel en Dunk Piet zodat er geen ambulance aan te pas hoefde te komen. Als beloning kregen alle kinderen nog een lekker gevulde snoepzak mee naar huis om  nog lekker lang na te genieten...

Dribbel Piet en Dunk Piet willen heel graag de Club van 100 bedanken voor hun geweldige steun die zij ook dit jaar weer hebben gegegen. Zonder hen geen Pieten clinic, mooie aankleding etc. etc.

Foto's volgen nog: Fotopiet is verdwaald geraakt in de sneeuwbuien van afgelopen weekend.


Next Games
Binnenland M18-2
versus River Tr. uit
12-05-2018 15:00Binnenland V18-3
versus BOB uit
18-05-2018 19:45


Afval Loont Saldo
915
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.