Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 8 augustus 2013
Dames 2 begint aan nieuwe seizoen (Dames 2 Team)


Nu de vakantie er bijna op zit komt de start van het nieuwe seizoen snel dichterbij. Vanaf volgende week zullen zal het team van Binnenland Dames 2 beginnen met de voorbereidingen op dit nieuwe seizoen. Het team, dat net als vorig seizoen zal uitkomen in de interrayonale competitie, heeft helaas afscheid moeten nemen van een aantal speelsters en de coach.
 
Danielle Rovers is gestopt omdat haar werkzaamheden voor haar eigen bedrijf niet meer te combineren zijn met het reizen en trainen bij het team. Kelly Versluis vertrok richting Amerika. Daarnaast gaf coach Linda Appers aan dat het spelen in Dames 1 van Binnenland moeilijk te combineren is met het coachen van Dames 2. Daarnaast zal het team forward Jonne Janssen moeten missen. Jonne scheurde tijdens de laatste training van het vorig seizoen de voorste kruisband van haar rechter knie af en zal de komende maanden moeten revalideren en komt waarschijnlijk dit seizoen niet meer in actie.
 
Inmiddels heeft het bestuur van CBV Binnenland een nieuwe trainer voor het Dames 2 team van Binnenland gevonden. Ron den Hoedt zal komend seizoen het team onder zijn leiding nemen.
 
Het team zal dit seizoen trainen op dinsdag en donderdag. De wedstrijden zullen voornamelijk op zaterdag gespeeld worden. De tegenstanderS in de eerste helft van de competitie zijn: U.S. uit Amsterdam, SBU uit Utrecht, Onze Gezellen uit Haarlem en BV Leiderdorp.
 
Dinsdag 13 augustus 2013 zal om 20:00 uur de eerste training plaats vinden. Op 31 augustus spelen de dames hun eerste oefenwedstrijd te Capelle aan den IJssel. De eerste competitie wedstrijd is tegen U.S. op 21 september 2013 om 16:15 uur in sporthal Driesprong te Barendrecht.  
 
Zin om aan te sluiten bij het team, als speelster, scout, team manager, verslaggever, assistent, verzorger?
Neem contact op met de coach: r.hoedt82@upcmail.nl


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.