Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 22 augustus 2013
Binnenland Dames 2 versterkt zich met Priscilla van Andel (Dames 2 Team)


Na het vertrek van een aantal speelsters kan Binnenland Dames 2 zich verblijden met de komst van Priscilla van Andel. Priscilla speelde vorig seizoen nog in het eredivisie team van Binnenland.  Priscilla kampte aan het eind van vorig seizoen met een hardnekkige knie blessure die haar in de beslissende fase van de competitie aan de kant hield. Daarnaast is het combineren van topsport en haar werk erg lastig en dat heeft Priscilla doen besluiten te stoppen met basketballen op het hoogste niveau.  Priscilla speelde in totaal 7 seizoenen zeer verdienstelijk in het eredivisie team van Binnenland.

Bij Binnenland Dames 2 is Priscilla van Andel meer dan  welkom.  Het Dames 2 team van Binnenland komt uit in de Interrayonale rayon competitie en  is een team met ambitie en gaat dit seizoen voor een plek in de final-four. Een speelster met de kwaliteiten van Priscilla van Andel versterkt het team ten opzichte van vorig seizoen dermate dat deze doelstelling steeds reëler wordt.

Priscilla van Andel: "De keuze om afscheid  te nemen van Dames 1 was zwaar. Basketballen op het hoogste niveau heb ik jarenlang met veel plezier gedaan. Het was nu echter tijd voor mij om een stapje terug te doen. Dames 2 is een leuk en ambitieus team en ik verheug me er dan ook op om hier een  positieve bijdragen aan te gaan leveren".

Coach Ron den Hoedt: "Met Priscilla heeft dames 2 een van de beste speelsters van de vereniging in het team.  Priscilla is zowel op de center als de forward positie inzetbaar en met haar ervaring en enorme drive zal Priscilla een motiverende  en stimulerende werking hebben op de jongere speelsters".


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.