Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 31 augustus 2013
Ruime oefenzege voor Aarnoudse-Binnenland op CobraNova (Heren 1 Team)


Met een 90-57 overwinning op eerste divisionist CobraNova, boekte Aarnoudse/Binnenland de tweede oefenzege op rij nadat vorige week Grasshoppers met ruime cijfers werd verslagen. CobraNova werd vorig seizoen in de halve finale uitgeschakeld door Vlissingen en beschikt met Rogillo Sewrattan en Joey Schelvis over een ijzersterke backcourt. In de voorbereiding op het vorige seizoen verloor Aarnoudse/Binnenland nog van de ploeg uit Voorburg. Bij de thuisploeg ontbreken Sander, Dennis en Reinier.
In de beginfase gaat de wedstrijd nog redelijk gelijk op, maar halverwege het eerste kwart weet de thuisploeg een 13-6 voorsprong te nemen. Ondanks het sterke backcourt van de tegenstander, komen de meeste scores voor Binnenland van de guards Lars, Martijn en Yasalde. Eindstand eerste kwart: 19-12.
In het tweede kwart weet Aarnoudse/Binnenland de verdedigende druk goed op te voeren en wordt er verzorgd aangevallen. Na 4 minuten in het 2de kwart is de stand 30-14.  Nadat CobraNova een aantal keren weet te scoren, kan de thuisploeg onder aanvoering van Kevin de voorsprong weer flink  vergroten: 42-21. Wel blijkt dat Binnenland in de rebound erg kwetsbaar is in deze fase. CobraNova weet keer op keer aanvallende rebounds te pakken. Ruststand 47-23.
In het derde kwart komt Cobranova  wat beter in de wedstrijd. Binnenland is duidelijk wat minder scherp in de verdediging en daarvan profiteren de bezoekers. Er wordt behoorlijk fel gespeeld en dat leidt soms tot kleine opstootjes. CobraNova weet het kwart uiteindelijk te winnen met 15-17. Eindstand 3de kwart 62-40
In het laatste kwart stelt Aarnoudse/Binnenland weer orde op zaken. Scores van Floris en Kevin zetten de thuisploeg binnen 3 minuten weer op een ruime 72-42 voorsprong.
Aarnoudse/Binnenland kan tevreden terugkijken op een wedstrijd waar het verzorgd teambasketbal heeft laten zien en waar de ploeg ook verdedigend redelijk goed heeft gespeeld. Uiteraard zijn er nog voldoende verbeterpunten waar de komende weken hard aan gewerkt zal worden. Vooral in de rebound laat de ploeg nog te veel steken vallen. Komende woensdag speelt Aarnoudse/Binnenland een oefenwedstrijd in Rotterdam tegen Rotterdam Basketball 1, locatie: Topsporthal Rotterdam, aanvang 18:30
Scores: Lars 16, Sjoerd 16, Kevin 12, Floris 11, Yasalde 10, Martijn 10, Wouter 8, Raven 5, Niels 2

www.binnenlandheren1.nl
www.binnenlandheren1.nl


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.