Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 1 oktober 2013
Dames 2 naar ruime overwinning in Utrecht (Dames 2 Team)


Afgelopen vrijdag speelde dames 2 alweer haar tweede competitie wedstrijd. Nadat Binnenland vorige week had verloren van US moesten de dames het dit maal opnemen tegen de studenten van SUB. Dit beloofde een pittige wedstrijd te worden want SBU had haar eerste wedstrijd vorige week gewonnen  van Leiderdorp.

Het team van coach Ron den Hoedt begon gespannen aan de wedstrijd. Net als vorige week werden veel makkelijke kansen gemist. SBU nam het heft in handen en liep uit naar een 13-5 voorsprong. Tijdens een time-out werden de dames er op gewezen rustiger te spelen in de aanval.  Ook werden nieuwe verdedigende afspraken  gemaakt. Dit had duidelijk effect op het spel van Binnenland dat SBU in dit kwart niet meer liet scoren en zelf onderleiding van Danielle den Duijf de voorsprong pakte aan het eind van het eerste kwart 13-15.

In het tweede kwart speelde Binnenland met zeer veel overtuiging. Nu was het de beurt aan Kirsten Boer die met afstandschoten de verdediging van SBU liet wankelen. Verdedigend had Binnenland het heel goed voor elkaar. SBU kon slechts 6 punten maken in dit kwart.  Binnenland had bij rust dan ook een comfortabele voorsprong van 19-44.

Na de rust ging Binnenland door waar het gebleven was. Het scoorde makkelijk  en gaf verdedigend weinig weg.  Zelfs de press van SBU kon Binnenland niet van zijn stuk krijgen en aan het eind van het derde kwart was de wedstrijd dan ook beslist 33-66.

SBU was in het vierde kwart helemaal de weg kwijt. Door sterk verdedigen van Mandy Janssen en de vele rebounds van Priscilla van Andel  kwam SBU slechts tot 2 punten in het gehele vierde kwart. Aan de andere kant kon Binnenland de aanvallen rustig lopen en won dan ook zeer verdiend met 35-82.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.