Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 12 oktober 2013
Contactlenzenpraktijken Oculenti nieuwe sponsor Binnenland Dames 2 (Dames 2 Team)


Binnenland Dames 2 heeft  in Oculenti contactlensspecialist een nieuwe sponsor gevonden.  Oculenti is specialist op het gebied van contactlenzen.  Goed zien lijkt zo vanzelfsprekend. Voor veel mensen levert kijken of lezen problemen op. Gelukkig bestaat voor de meeste gezichtsproblemen goede oplossingen. Praktisch en onopvallend, geschikt voor jong en oud. Dus ook voor U!

Naast cosmetische lenzen levert Oculenti ook lenzen aangepast op medische indicatie. De meeste van de 30 vestigingen van Oculenti zijn te vinden in Ziekenhuizen verspreid over heel Nederland. Oculenti heeft 14 optometristen/contactlensspecialisten die nauw samenwerken met ervaren oogartsen.  Het hoofdkantoor van Oculenti vindt u in Zoetermeer maar Oculenti kunt u ook bezoeken in het  Rotterdamse Oogziekenhuis aan de Schiedamse-Vest. Wilt u meer weten over Oculenti of zoekt u een vestiging?

Kijk ook op de site van Oculenti: www.oculenti.nl

Binnenland dames 2 wordt door Oculenti dan ook in een nieuw wedstrijdtenue gestoken. Daarnaast worden voor alle speelsters tassen en jacks beschikbaar gesteld.  De volgende wedstrijd van Binnenland Dames 2 is 2 november 2013 om 19:00 uur. De Binnenland dames nemen het dan op in en tegen het ervaren BV Leiderdorp dames 1.

Foto 1:  Eigenaar Ruud van den Heuvel  van Oculenti Contactlenspraktijken overhandigd de kleding aan aanvoerster van het Binnenland dames 2 team, Danielle den Duijf.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen River Trotters UIT
23-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 11-01

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.