Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 13 oktober 2013
Aarnoudse/Binnenland eenvoudig langs Almonte (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


In een goed gevulde sporthal de Driesprong heeft Aarnoudse/Binnenland zijn ongeslagen status kunnen prolongeren dankzij een eenvoudige overwinning op Almonte uit Eindhoven. Bij de thuisploeg ontbraken Kevin en Reinier, ook was Floris niet helemaal ongeschonden uit de wedstrijd tegen Hoppers gekomen en moest worden bekeken in hoeverre hij inzetbaar was.

Aarnoudse/Binnenland komt direct flitsend uit de startblokken en na vier minuten is de stand 10-2. Onder aanvoering van Raven, die prima wordt bediend door zijn teamgenoten, loopt de thuisploeg vrij eenvoudig uit naar 17-4. Door een fanatieke verdediging wordt veel balverlies bij de bezoekers afgedwongen en is Raven steeds het eindstation. Bij een stand van 21-7, lijken de Barendrechters de focus even kwijt en kan Almonte teugkomen tot 21-13. Yasalde bepaalt de eindstand van het eerste kwart op 23-15.

Martijn opent de score in het tweede kwart en Aarnoudse/Binnenland pakt de draad weer uitstekend op. Wederom speelt de ploeg uitstekend teambasketbal waarbij de gunfactor in de aanval hoog is. Raven is de man in vorm en het team speelt aanvallend dus vooral voor hem in deze fase, Hij beloont het vertrouwen van zijn teamgenoten met 21 punten in de eerste helft. Ondanks de ruime voorsprong blijft Aarnoudse/Binnenland toch fanatiek en geconcentreerd spelen. Met een ruime 51-30 voorsprong voor de thuisploeg gaan beide ploegen rusten.

Na een paar minuten in het derde kwart is het duidelijk dat de wedstrijd gespeeld is. Toch heeft de thuisploeg geen plannen om de wedstrijd zakelijk uit te spelen. Het spelplezier is duidelijk zichtbaar en mede daardoor loopt de ploeg verder uit naar 65-34 halverwege het derde kwart. Nu is het Niels die vooral wordt gezocht in de aanval en die een aantal prima scores en passes aflevert. Ook de andere nieuwkomer Dennis weet, na een wat ongelukkige eerste helft, de draad goed op te pakken in de tweede helft. De eindstand van het derde kwart wordt bepaald door Wouter die een belangrijke bijdrage levert aan het goede teambasketball van de thuisploeg. Eindstand  derde kwart: 74-40.

In het begin van het vierde kwart Is het Wouter die aanvallend de aandacht opeist met een aantal goed acties. Toch weet Almonte de achterstand enigszins te verkleinen naar 77- 48. Als de wedstrijd een klein beetje lijkt dood te bloeden, vinden Sander en Sjoerd het tijd voor een hoogstandje. Op een prachtige pass van Sander, die de hele wedstrijd al loopt te strooien met fraaie assists, komt Sjoerd door met een alley-oop dunk en krijgen ze daarmee het publiek op de banken. In de volgende aanval wordt Martijn uitstekend vrijgespeeld en is de stand weer 83-48. Een poging van Sjoerd om over een tegenstander heen te dunken mislukt, maar de ploeg heeft duidelijk nog zin om er een spektakel stuk van te maken. De laatste 6 punten van Aarnoudse/Binnenland komen van Yasalde, die daarmee wederom zijn goede vorm bevestigt. Eindstand: 94-52.

Volgende week speelt Aarnoudse/Binnenland voor de beker tegen Wyba in Nijmegen.

Scores: Raven 22 (3 steals), Yasalde 15 (4 rebounds), Niels 14 (6 rebounds, 3 assists), Sjoerd 12 (8 rebounds, 7 assists), Wouter 11 (11 rebounds), Sander 8 (12 assists, 3 steals),Martijn 6, Dennis 6 (4 rebounds) .        

Video van de wedstrijd door WebErik


www.binnenlandheren1.nl
www.binnenlandheren1.nl


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.