Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 20 oktober 2013
Aarnoudse/Binnenland bekert eenvoudig verder (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


In de eerste ronde van de beker heeft Aarnoudse/Binnenland zich dankzij een 42-89 op Wildcats uit Nijmegen geplaatst voor de tweede ronde. Bij Barendrechters ontbraken Floris de Jong en Reinier van Vilsteren vanwege blessures en Dennis Vermeulen vanwege werk. Bij de thuisploeg speelt ex-Binnenlander Eelco Bronsema.

Sjoerd van Vilsteren opent de wedstrijd direct met een dunk en binnen 3 minuten staat Aarnoudse/Binnenland voor met 3-11. In het eerste kwart wordt al snel duidelijk dat de eerste divisionist een maatje te klein is voor de koploper van de promotiedivisie. Ondanks dat de Barendrechters soms slordig omspringen met de kansen, kan de ploeg simpel uitlopen naar een 12-26 stand aan het einde van het eerste kwart.

In het tweede kwart begint Aarnoudse/Binnenland zwak. In de aanval lijkt niemand zelf te willen scoren en daardoor worden de meest eenvoudige kansen verprutst. Wildcats kan de bezoekers geen moment in de problemen brengen en daardoor kan Aarnoudse/Binnenland de voorsprong toch nog vergroten naar een 23-42 ruststand.

In het derde kwart begint Aarnoudse/Binnenland wel scherp. De verdediging wordt flink aangescherpt en ook het tempo in de aanval ligt een stuk hoger dan in het tweede kwart. Wildcats wordt 4 minuten van scoren afgehouden en daarbij legt de ploeg de basis voor een 23-51 voorsprong. Aarnoudse/Binnenland blijft geconcentreerd spelen en aan het einde van het vierde kwart is de voorsprong opgelopen tot maar liefst 33 punten: 32-65.

Het laatste kwart laat hetzelfde beeld zien, Aarnoudse/Binnenland speelt duidelijk in een hoger tempo dan de thuisploeg. Sjoerd plaatst zijn vijfde dunk van de wedstrijd, maar veel hoogte punten zijn er verder niet meer te ontdekken. De wedstrijd eindigt in een ruime 42-89 overwinning voor Aarnoudse/Binnenland. In de volgende ronde moet de ploeg het in een thuiswedstrijd opnemen tegen Almonte dat ook uitkomt in de promotiedivisie.

Scores: Sjoerd van Vilsteren 20, Raven Hoogenveen 19, Sander Trommelen 14, Niels Plieger 13, Kevin Karam 11, Yasalde pas Costa 6, Wouter Cabaret 4, Stef Zorg 2


www.binnenlandheren1.nl
www.binnenlandheren1.nl


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.