Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 3 november 2013
Matig optreden Aarnoudse/Binnenland tegen Jugglers (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Na de fraaie overwinning vorige week tegen Orca’s, moet Aarnoudse/Binnenland het nu in de Driesprong opnemen tegen promovendus Jugglers uit Enschede. Jugglers is verrassend goed aan de competitie begonnen en heeft na vijf wedstrijden al 6 punten. Bij de thuisploeg ontbreken Kevin (werk) en Reinier (blessure).

Na twee kinderlijk eenvoudige scores van Jugglers,  neemt de thuisploeg na een minuut al een time-out. Aarnoudse/Binnenland begint duidelijk veel te gemakzuchtig aan de wedstrijd. Een driepunter van Floris en een dunk van Sjoerd zorgen voor 5-4. Via scores van Yasalde en Sander loopt de thuisploeg vervolgens eenvoudig uit naar 11-5. Aarnoudse/Binnenland weet het tempo flink op te schroeven en dat pakt goed uit tegen de boomlange tegenstanders. Vooral Niels profiteert van de snelle balcirculatie en scoort 4 keer op rij: 19-12. In de slotfase van het eerste kwart speelt Aarnoudse/Binnenland erg slordig en geeft het Jugglers de kans om weer helemaal terugkomen. Eindstand eerste kwart: 19-18 .

Ook in de beginfase van het tweede kwart is het spel van de Barendrechters niet goed. Het is dat Jugglers ook veel mist en niet in staat is om te profiteren. Pas halverwege het tweede kwart laat de thuisploeg beter basketbal zien en pakt het de controle over de wedstrijd. Vijf minuten lang weet Jugglers maar één keer te scoren en mede daardoor kan Aarnoudse/Binnenland eenvoudig uitlopen naar een 42-27 ruststand.

In het derde kwart heeft Jugglers de verdediging flink aangescherpt. De bezoekers spelen enorm fysiek en weten de thuisploeg goed onder druk te zetten. Aarnoudse/Binnenland is de draad volledig kwijt in deze fase van de wedstrijd. In 7 minuten tijd weet de ploeg slechts 2 punten te scoren. Er wordt veelvuldig balverlies geleden en Jugglers domineert volledig onder borden. Bij 44-38 zijn de bezoekers weer helemaal terug in de wedstrijd. Als de thuisploeg zijn verdediging ook probeert aan te scherpen, loopt men tegen veel persoonlijke fouten aan. Een driepunter van Floris en een score van Sander lijken de thuisploeg vlak voor het einde van het derde kwart weer enigszins over het dode punt heen te helpen: 50-40 .

Ook in het vierde kwart blijft Jugglers keihard knokken en zoekt het de grens op. Bij 54-50 heeft Jugglers de aansluiting weer gevonden. Vooral center van de Brug blijkt zeer moeilijk af te stoppen voor de Barendrechters. Zelf blijft de thuisploeg weer minuten lang zonder scoren en zoekt het wanhopig naar manieren om goede kansen te creëren. Een driepunter van Sander zet de thuisploeg op 62-55. In de slotfase kan de thuisploeg de overwinning veilig stellen vanaf de vrije worplijn nadat Jugglers een aantal keren wordt bestraft voor opzettelijke fouten en door het wegsturen van coach Kieftenbeld. Eindstand 70-62.

Ondanks de matige wedstrijd kan Aarnoudse/Binnenland zijn ongeslagen status toch vasthouden. Volgende week gaat de ploeg op bezoek bij Rotterdam Basketbal, aanvang: 16:00 uur.

Scores: Sander Tromellen 14 (9 rebounds, 7 assists), Niels Plieger 13 (7 rebounds, 4 steals), Sjoerd van Vilsteren 13 (5 assists, 3 steals), Floris de Jong 10, Raven Hoogenveen 6, Dennis Vermeulen 4 (6 rebounds), Yasalde Pas Costa 4, Martijn van Noordenne 3, Wouter Cabaret 3.  

 


www.binnenlandheren1.nl
www.binnenlandheren1.nl


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.