Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 5 november 2013
Binnenland Dames 2 wint in Leiderdorp (Dames 2 Team)

Uitslagen en standen


Na 7 weken geen wedstrijd te hebben gespeeld mochten de door lenzenspecialist Oculenti gesponsorde dames aantreden tegen Leiderdorp. Leiderdorp is een ervaren en moeilijk te bespelen ploeg. Binnenland moest dus scherp zijn om de winst mee naar Barendrecht te kunnen nemen .
In het eerste kwart begon Binnenland rommelig. Veel passes kwamen niet aan en de aanvalspatronen werden niet goed gelopen. Toch was het Binnenland dat op voorsprong kwam 4-9 na 4 minuten. De volgende minuten een gelijkopgaande wedstrijd waar Binnenland de bovenliggende partij blijft 9-16. In de laatste twee minuten van dit kwart neemt bij Binnenland de concentratie af en komt het niet meer tot scoren. Aan de andere kant vallen er gaten in de verdediging en komt Leiderdorp terug in de wedstrijd. Eind eerste kwart 16-16.

In het tweede kwart een veel scherper Binnenland. De verdediging staat weer goed en Leiderdorp scoorde pas in de 7e minuut de eerste punten van dit kwart. Binnenland was ook aanvallend scherp en bracht door fraaie aanvallen de ruststand dan ook op 22-34 voor de Barendrechters.

Na de rust gaat Binnenland door waar het in kwart twee mee begonnen was. Vloeiende aanvallen en zeer sterk verdedigen zorgde ervoor dat halverwege het kwart Binnenland uit liep naar 25-46. Weer verslapt Binnenland en Leiderdorp ziet de kans om terug te komen in de wedstrijd. 35-48 na kwart drie.
Binnenland moest dus waken om niet voor een verassing te komen te staan. Een gelijk opgaande vierde kwart zorgt voor een 46-56 tussenstand na 7 minuten in dit kwart. In een time out zette coach Ron den Hoedt zijn ploeg nogmaals op scherp. Een stevig slotoffensief was het gevolg. Leiderdorp wist niet meer te scoren en Binnenland zette een dragelijke eindstand op het bord 46-65.
Vrijdagavond mogen de Binnenland dames op bezoek bij het sterke US uit Amsterdam.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.