Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 18 november 2013
Belangrijke winst Binnenland Dames 2 (Dames 2 Team)

Uitslagen en standen


Het dames 2 team van Binnenland heeft zaterdag een belangrijke overwinning behaald. Na het onnodige verlies van vorige week moest er gewonnen worden om nog kans te maken op plaatsing in de kampioenspoule. De tegenstander waren de studenten van SBU uit Utrecht. SBU is een sterk team  en ondanks de ruime overwinning van de Binnenland dames in de eerste wedstrijd mochten de gasten niet worden onderschat.  

Binnenland begon niet scherp aan de wedstrijd. Verdedigend gaf het te veel weg en aanvallend was er weinig rust in het spel. De Utrechtse studenten grepen dan ook gelijk hun kans en na 4 minuten keek het door Oculenti gesponsorde Binnenland dames 2 tegen een achterstand aan van 2-8. Binnenland stroopte de mouwen op. Aanvallend ging het met goed overleg spelen waardoor het makkelijker tot scoren kwam.  Verdedigend deed het er ook een paar scheppen bovenop en binnen 2 minuten was de stand 8-8. De rest van het eerste kwart was duidelijk voor Binnenland dat de tegenstander maar 2 punten liet scoren in de laatste 6 minuten van het eerste kwart terwijl de dames van de thuisploeg steeds makkelijker begonnen te scoren. Stand na het eerste kwart 20-10.

In de eerste 6 minuten van het tweede kwart lieten de Binnenland dames zien dat het echt goed kan spelen. Door mooi uitgespeelde aanvallen liep het verder uit naar 36-16. De scherpte van de eerste zes minuten kon niet worden vastgehouden en zo SBU kon iets terug doen en stond er tijdens de rust een 41-24 voorsprong voor Binnenland op het scorebord.

Na de rust probeerde SBU van alles om maar terug te komen in de wedstrijd. Een hele veld man to man press werd door de Utrechtse studenten neergezet en er werd steeds fysieker gespeeld door de gasten.  Binnenland wist dat dit ging komen en speelde dit kwart de press regelmatig goed uit. Daarnaast antwoordde Binnenland ook met een press en SBU wist zich hier geen raad mee. In dit kwart scoorde SBU slechts 5 punten en de stand na kwart drie was dan ook 52-29 in het voordeel van de Barendrechters.

In het begin van het vierde kwart dacht Binnenland dat het al klaar was en liet wat steken vallen. SBU ging voor de laatste kans en kwam zelfs na 5 minuten terug naar 42-58. Toen was het genoeg voor de Binnenland dames. Er werd nog een tandje bijgezet en daar had SBU geen antwoord op. Snelle aanvallen na een strakke press verdediging zette de eindstand op 75-44.

Een dik verdiende overwinning op een zeer goede tegenstander.  Door deze overwinning maakt Binnenland kans om vanaf januari mee te doen in een van de twee kampioenspoules.  In deze poules komen de 12 sterkste teams van het rayon. De volgende tegenstander van Binnenland is Onze Gezellen.  Onze Gezellen is de tot nu toe het enige nog ongeslagen  team van de competitie. De wedstrijd zal gespeeld worden op donderdag 21 november 2013 om 21:00 uur in sporthal de Driesprong te Barendrecht.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.