Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 24 november 2013
Winnende reeks Aarnoudse/Binnenland doorbroken (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Na een serie van acht overwinningen op rij, heeft Aarnoudse/Binnenland zaterdag zijn eerste nederlaag moeten incasseren. In Utrecht werd met 78-68 verloren van het sterke Cangeroes. De bezoekers moesten het naast Reinier ook doen zonder Niels die op de training door zijn enkel was gegaan.

Aarnoudse/Binnenland begint slordig aan de wedstrijd, in de eerste minuten leidt de ploeg al een aantal keer slordig balverlies. Pas na twee minuten wordt de eerste score voor de Barendrechters genoteerd. Cangeroes neemt onder aanvoering van de sterk spelende Jorne Snabile het initiatief: 9-2. Pas halverwege het eerste kwart weet Aarnoudse/Binnenland de openingen in de Utrechtse verdediging te vinden: 13-9. Na een aantal scores van Sjoerd heeft Aarnoudse/Binnenland bij 16-15 de aansluiting weer gevonden: 16-15. Cangeroes kan echter vlak voor het einde van het eerste kwart toch uitlopen naar 21-15.

Mede dankzij een steal en score van Yasalde en een score van Sjoerd, blijft Aarnoudse/Binnenland in de beginfase van het tweede kwart in de buurt van de thuisploeg. Toch hebben de bezoekers grote moeite om de Utrechtse aanval af te stoppen. Als de thuisploeg een aantal driepunters binnenschiet, lopen ze toch weer uit naar 29-20. Een driepunter van Raven leidt een goede fase voor de Binnenlanders in. Na twee scores van Yasalde en Wouter komt de ploeg zelfs op gelijke hoogte met de thuisploeg: 29-29. Tot aan 33-33 blijft het gelijk opgaan, maar als Aarnoudse/Binnenland in drie minuten 12 punten tegen krijgt en zelf niet één keer weet te scoren, is de achterstand plotseling 12 punten: 45-33. Dankzij twee scores van Sander kan de schade voor de rust nog enigszins worden beperkt: 47-37.

In het derde kwart laat Cangeroes zien dat het de betere ploeg is in deze wedstrijd. Wat Aarnoudse/Binnenland ook probeert, Cangeroes heeft de oplossingen snel gevonden. De thuisploeg heeft halverwege dan ook een ruime 60-43 voorsprong opgebouwd. Als Aarnoudse/Binnenland overschakelt naar een zoneverdediging begint de Utrechtse aanval enigszins te haperen en kunnen de bezoekers een aantal punten van de achterstand afsnoepen. Eindstand derde kwart: 64-52.

Na scores van Sjoerd en Sander komt Aarnoudse/Binnenland binnen de tien punten grens en lijken er nog kansen op een overwinning te zijn: 69-60. Als Sjoerd vijf minuten voor tijd tegen zijn vijfde persoonlijke fout aanloopt, moet hij plaatsnemen naast Kevin die aan het begin van het vierde kwart al zijn vijfde fout kreeg. Daarmee is Aarnoudse/Binnenland inside wel erg kwetsbaar geworden en kan Cangeroes weer uitlopen naar 78-64. De wedstrijd eindigt in een verdiende 78-68 overwinning voor Cangeroes. Aarnoudse/Binnenland blijft koploper in de promotiedivisie. Komende donderdag resit de ploeg af naar Arnhem voor een bekerwedstrijd tegen Arnhemia Eagles.

Scores: Sander Trommelen 18 (9 rebounds, 4 steals), Sjoerd van Vilsteren15 (4 assists), Yasalde paz Costa 13 (5 assists), Raven Hoogeveen 9, Wouter Cabaret 6, Dennis Vermeulen 3, Kevin Karam 2, Floris de Jong 2

 


www.binnenlandheren1.nl
www.binnenlandheren1.nl


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen River Trotters UIT
23-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 11-01

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.