Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 26 november 2013
Binnenland dames 2 wint van koploper (Dames 2 Team)

Uitslagen en standen


Afgelopen donderdag moest dames 2 een inhaalwedstrijd spel. Tegenstander in dit duel was de ongeslagen koploper Onze Gezellen uit Haarlem. Dit voorspelde een zeer moeilijke wedstrijd voor de Barendrechters dat tot nu toe twee wedstrijden had verloren en derde stond in de competitie.
 
Voorafgaande aan de wedstrijd werd benadrukt dat er vanaf de start scherp gespeeld moest worden. Binnenland begon dan ook heel scherp en zeer gretig  aan de wedstrijd en liet geen twijfel bestaan over hun plannen. De eerste score was nog voor Onze Gezellen maar vanaf dat moment was het Binnenland dat de bovenliggende partij was. Na 5 minuten bij een stand van 12-2 vluchtte de coach van Onze Gezellen in een time out. Dit maakte voor de Binnenland dames niet uit. Zij bleven scherp spelen en speelden soms zeer fraaie aanvallen. Aan het eind van het eerste kwart stond het 28-12 voor de thuisploeg.
 
Het tweede kwart begonnen de beide ploegen iets voorzichtiger. Bij de Barendrechters werd vaak balverlies geleden of schoten gemist door iets te snelle aanvallen. Onze Gezellen kon daar geen gebruik van maken omdat de Binnenlanders verdedigend heel goed stonden. Ondanks dat kon Binnenland de voorsprong iets uitbouwen zodat het bij rust een comfortabele voorsprong had van 39-17.
 
Tijdens de rust werden de dames van Binnenland gewaarschuwd dat het scherp moest blijven spelen. Onze Gezellen stond niet voor niets bovenaan en verwacht werd dat zij alles op alles zouden zetten om terug te komen in de wedstrijd. In de eerste minuten na rust ontstond er dan ook een heel mooie strijd tussen twee ploegen die elkaar maar weinig prijs gaven. Na 4 minuten hadden beide ploegen slechts twee keer gescoord. Binnenland deed er vervolgens nog een schepje bovenop. Via zeer mooie aanvallen werd makkelijk het net gevonden. Onze Gezellen werd ook nog van score afgehouden en Binnenland liep steeds verder uit. Na kwart drie was de stand 60-29.
 
In het vierde kwart ging Binnenland verder waar het gebleven was en Onze Gezellen had daar deze avond geen antwoord op. Binnenland speelde de aanvallen zeer mooi uit en verdiende dan ook een dik compliment voor de manier van spelen! De Barendrechters wonnen deze wedstrijd met een zeer groot verschil 84-38.
 
Zaterdag is de return in Haarlem waar Binnenland een andere wedstrijd kan verwachten. De coach van Onze Gezellen had al beloofd het nodige te gaan verzinnen om Binnenland af te stoppen.

Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen River Trotters UIT
23-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 11-01

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.