Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 1 december 2013
Eenvoudige overwinning Aarnoudse/Binnenland (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Afgelopen donderdag werd het bekerduel tegen eerste divisionist Arnhemia Eagles met 52-86 gewonnen. Daarmee heeft Aarnoudse/Binnenland zich, net als vorig jaar, gekwalificeerd voor de laatste zestien van de bekercompetitie. In de volgende ronde zal de ploeg in een thuisduel aantreden tegen de Den Helder Kings dat uitkomt in de eredivisie. Saillant detail is dat oud-Binnenlander Ties Teeuwkens onder contract staat bij die ploeg uit Den Helder. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de wedstrijd zal worden gespeeld.

In de thuiswedstrijd tegen BC Apollo 2 maakt Reinier zijn rentree na meer dan een jaar blessureleed. Niels ontbreekt nog vanwege een blessure. In de beginfase van de wedstrijd loopt de thuisploeg eenvoudig weg bij de Amsterdamse ploeg. De ploeg schakelt snel om naar de aanval en weet op die manier een aantal eenvoudige kansen te verzilveren. Na vier minuten is de stand al 10-2 en vluchten de bezoekers in een time-out. Als BC Apollo iets beter in zijn spel lijkt te komen, geeft Aarnoudse/Binnenland weer flink gas en loopt het in een hoog tempo uit naar 20-8. Vooral inside kan BC Apollo de Barendrechters moeilijk afstoppen. Eindstand eerste kwart 28-16.

In het tweede kwart valt Aarnoudse/Binnenland flink terug. BC Apollo 2 kan maar liefst een 0-9 run plaatsen en komt terug tot 28-25. Ex-international Harvey van Stein laat zien het spelletje nog niet verleerd te zijn. Een score van Wouter doorbreekt een scoreloze periode van drie minuten. Als daarna Yasalde en Sjoerd zich ook nog met de score gaan bemoeien, loopt de thuisploeg weer snel uit naar 42-29 ruststand.

In de tweede helft kan Apollo aanvankelijk nog gelijk opspelen met de thuisploeg. Als Aarnoudse/Binnenland het tempo echter opvoert, kunnen Sander, Sjoerd en Raven veelvuldig scoren en de voorsprong uitbouwen naar 60-42. In de slotfase van het derde kwart laten vooral Kevin en Martijn zich aanvallend gelden en loopt Aarnoudse/Binnenland uit naar een ruime 70-44 stand aan het einde van het derde kwart.

In het vierde kwart kan Dennis een goede aanval afronden onder de basket en schiet Sjoerd een driepunter binnen: 75-44. Na een score van Martijn en wederom een driepunter van Sjoerd, wordt de grootste voorsprong van de wedstrijd bereikt: 80-46. Dan kan Reinier zijn rentree bekronen met een score uit een drive en is de blijdschap van zijn gezicht af te lezen. De laatste score van de wedstrijd is voor Wouter, die daarmee de eindstand bepaalt op 90-58. Komende vrijdag gaat Aarnoudse/Binnenland op bezoek in Vlissingen.

Scores: Sjoerd van Vilsteren 21 (6 rebounds, 5 assists, 4 steals), Raven Hoogeveen 14 (7 rebounds, 4 assists), Sander Trommelen 13, Martijn van Noordenne 11 (4 assists), Wouter Cabaret 10 (4 assists), Kevin Karam 8 (6 rebounds), Dennis Vermeulen 6 (5 rebounds), Yasalde paz Costa 5, Reinier van Vilsteren 2


www.binnenlandheren1.nl
www.binnenlandheren1.nl


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.