Aankomende zaterdag komt Lekdetec.nl Bemmel op bezoek in Barendrecht. Die ploeg, die onder leiding staat van coach Daan de Heus, won de vorige wedstrijd in Bemmel. Een nederlaag die voor 4Consult/Binnenland terecht was na een dramatische eerste helft. De Barendrechtse ploeg krijgt aankomende zaterdag de eerste kans om revanche te nemen op die nederlaag in November.

Aan Bemmelse zijde zal de aan haar knie geopereerde Lisanne de Jonge nog niet in het veld komen. Een grote aderlating voor de ploeg van De Heus. Echter ziet hij wel anderen scorend opstaan. Zo scoort Julia Jorrritsma dit jaar ruim 11 punten en is ook rasschutter Yordi Kathman goed voor zo’n 10,5 punt per wedstrijd. Joost van Rangelrooy lijkt komende zaterdag, op de langer geblesseerde Anique van Schijndel en Imke van Genderen na, over een volledige selectie te kunnen beschikken. In Landsmeer en tijdens de Final Four in Den Helder liet zijn ploeg zien dat er dit seizoen naast veel aanvallende impulsen ook verdedigend stappen zijn gemaakt. De ploeg van Van Rangelrooy krijgt het minste aantal punten per wedstrijd tegen en scoort het op ena meeste uit de competitie. Kortom de juiste ingrediënten om wedstrijden te winnen.

Aankomende zaterdag zal er om 19:45 begonnen worden aan de wedstrijd tussen de huidige nummers twee en vier uit de competitie. Loopt 4Consult/Binnenland verder uit  of lukt het Lekdetec.nl Bemmel om het gat te verkleinen?

Kaarten voor deze wedstrijd zijn vanaf 45 minuten voor de wedstrijd aan de kassa te verkrijgen. (let op: contante betaling)