De verplaatste doordeweekse wedstrijd tegen Grasshoppers werd na zeer matig spel uiteindelijk na verlenging verloren. In het eerste kwart deed 4Consult/Binnenland het goed. Aanvallend maakt de ploeg zelf 19 punten, een vrij goed aantal tegen de koploper. De koploper maakte er 17.  In het tweede kwart gaat het deels mis bij de thuisploeg. Er worden slechts 14 punten gescoord en het spel is niet van het niveau dat 4Consult normaal haalt. Bij 33-36 is het rust en tijd voor coach Joost van Rangelrooy en zijn team om een betere tweede helft te spelen.

Na rust is het echter Grasshoppers dat veel beter in het spel komt. Bij Binnenland loopt het gewoon niet en de achterstand loopt op tot 42-53. In dit kwart valt Marlou de Kleijn tijdelijk uit met een  hanblessure. De achterstand van 10 punten blijft tot en met vier minuten voor tijd aanwezig. Dan plaatsen de Barendrechters, mede door de fanatieke aanmoediging van de fans, een 10-0 run. Opeen staat  de ploeg gelijk 57-57. De laatste aanvallen voor het einde missen beide ploegen waardoor er een verlenging gespeeld moet worden. In die verlenging komt Binnenland eerst voor, maar verliest uiteindelijk toch met 66-70.

Niet alleen de wedstrijd werd verloren, maar ook Marlou de Kleijn. Zij viel tijdens het derde kwart uit met een handblessure. Daarna keerde zij, tijdens het einde van het vierde kwart en de verlening, terug in het veld.  Na afloop bezocht zij het ziekenhuis waarbij een breuk in de hand is vastgesteld. Hoe lang haar herstel gaat duren is nog niet bekend.

Morgen staat de volgende (uit)wedstrijd op het programma, Lekdetec.nl/Bemmel is dan de tegenstand.