Voor zaterdag 18 september en vrijdag 24 september 2021 geldt:

  • Maximaal 7 personen publiek per team zijn welkom in de sporthal
  • Kleedkamers en douches zijn geopend
  • Kantine is geopend

Vanaf zaterdag 25 september komt de 1,5 meter regel in Nederland te vervallen. We zijn als vereniging heel erg blij dat we iedereen weer kunnen en mogen verwelkomen in de sporthal. Ook onze kantine is weer geopend voor iedereen. Er gelden geen restricties meer voor het aantal personen wat bij de wedstrijden als publiek aanwezig mag zijn in de sporthal. 

Voor de kantine en de wedstrijden van Dames 1 zijn wel een aantal regels van kracht. Dit houdt in dat je vanaf 13 jaar voor toegang eerst een vaccinatiebewijs, negatieve testuitslag of herstelbewijs samen met een legitimatiebewijs moet kunnen tonen door middel van een QR code in de coronacheck-app.

Deze regels zijn ons opgelegd door de overheid. We vragen ieders begrip en willen daarom iedereen, ongeacht wat je er van vind, verzoeken om zich aan deze regels te houden en onze vrijwilligers niet te belasten met allerlei discussies.

Regels in onze kantine
De coronaregels die in onze kantine gelden, zijn iets soepeler ten opzichte van de normale horeca. De kantine is voor iedereen toegankelijk. Eten en drinken afhalen is voor iedereen mogelijk. Maar….

KANTINE ALEEN  TOEGANKELIJK MET EEN GELDIG CORONATOEGANGSBEWIJS, UW CORONATOEGANGSBEWIJS KAN DOOR ONZE VRIJWILLIGERS WORDEN GECONTROLEERD.

Wedstrijden van Dames 1
De overheid heeft besloten dat bij alle topcompetities,die afgelopen winter en voorjaar onder strenge voorwaarden mochten doorgaan, alleen publiek mag worden toelaten wanneer er een coronatoegangsbewijs wordt getoond. Daar vallen de wedstrijden in de Womens Basketball League en dus van Dames 1 ook onder.

Kortom; Voor toegang tot de wedstrijden van Dames 1 is vanaf 13 jaar het tonen van een coronatoegangsbewijs verplicht.

Spelers, staff, scheidsrechter, tafelaars en de opbouwploeg hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen.

Nogmaals het verzoek om niet de discussie aan te gaan met het kassateam.

We gaan te maken krijgen met vreemde situaties. Zo kan het soms zo zijn dat bijvoorbeeld bij wedstrijden overdag het publiek vrij binnen kan lopen, vervolgens bij Dames 1 een coronatoegangsbewijs moet worden getoond en daarna Heren 1 weer vrij toegang is. Dit zijn de regels die ons worden opgelegd en waarmee we het voorlopig moeten doen.

Onderstaand staan enkele basisregels beschreven:
> Heb je klachten, blijf thuis en laat je zo snel mogelijk testen.
> Houd 1,5 meter afstand van anderen. (Geen regel, maar misschien wel verstandig.)
> Was vaak je handen.
> Vermijd drukke plekken.
> Zorg voor voldoende frisse lucht.
> Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
> Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
> Schud geen handen.

ge-update 23-09-2021

Volg ons en like ons:
Share This
Bitnami