Koop nu jouw CBV Binnenland trui! 

Vanaf nu is het mogelijk om je je eigen Binnenland trui te bestellen. Je kan zelf kiezen of een sweater, hoodie of sweatvest jouw favoriet is. Als je uiterlijk voor dinsdag 8 december je trui bestelt, dan kun je op zaterdag 18 december je trui ophalen! We bestellen de truien in één keer.

Wil jij eerst een trui passen? Ga dan langs in de Tipp Inn (kantine) en pas een trui.

Als je uiterlijk voor dinsdag 8 december je trui bestelt, dan kun je op zaterdag 18 december je trui ophalen! We bestellen de truien in één keer. Dus wil jij als eerste een trui hebben, bestel dan snel. Wil jij eerst een trui passen? Ga dan langs in de kantine en pas een trui. 
De komende twee weken is de Tipp Inn in ieder geval open* op zaterdag:

27 november 15:30 – 18:00

4 december 09:00 – 21:00

De tweede ronde maken we na 8 december bekend, maar zal pas in 2022 zijn! 

Voor vragen kun je mailen naar m.appers@cbvbinnenland.nl

Share This
Bitnami