Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd in Almere op de planning. Na een gelijk oplopend begin namen we eind eerste kwart een kleine voorsprong en ging we het tweede kwart in met een 15-22 voorsprong. De eerste paar scores in het tweede kwart waren ook voor ons waarna Almere het momentum overnam en het kwart sterk eindigde. Ruststand 32-31

Vanuit de kleedkamer begon Binnenland weer sterk aan de wedstrijd en ontstond er een gat van 9 punten, echter pakte Almere de draad weer op met een fysieke en agressieve defense waar Binnenland moeite mee had. Almere bouwde de 9 punten achterstand om in een kleine voorsprong van 51-49 toen het derde kwart voorbij was.

De Pioneers zette hun sterk einde van kwart drie door in het laatste kwart en sloegen uiteindelijk een gaatje van 9 punten. Binnenland bleef knokken en proberen om het gat te dichten maar dit was helaas tevergeefs. Binnenland strandde bij een stand van 68-66.

Een uiteindelijk mindere wedstrijd van Binnenland waar heel veel leermomenten in zitten. De volgende wedstrijd op de planning is High Five uit Tilburg. Op zaterdag 19 oktober om 19:45 in sporthal de driesprong.