Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 7 december 2013
Aarnoudse/Binnenland toont veerkracht in Vlissingen (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Vrijdagavond heeft een gehavend Aarnoudse/ Binnenland een zwaar bevochten overwinning geboekt op BC Vlissingen. De bezoekers moeten het in deze wedstrijd doen zonder Yasalde, Niels en Kevin. Marvin van der Houwen van het tweede team maakt zijn rentree in de hoofdmacht.

In de beginfase gaat de wedstrijd gelijk op. De verdedigingen van beide ploegen staan duidelijk nog niet op scherp. Nadat Raven zijn ploeg op 6-8 heeft gezet, begint BC Vlissingen wat agressiever te spelen. Aarnoudse/Binnenland heeft het duidelijk moeilijk met de manier waarop deze opponent speelt en geeft te veel rebounds weg. Als de thuisploeg ook nog met scherp begint te schieten, loopt de achterstand voor de Barendrechters op tot 15-10. Nadat Aarnoudse/Binnenland bij 15-13 weer bijna langszij komt, laat het de kans om het eerste kwart met een voorsprong af te sluiten liggen door veel vrije worpen te missen. Eindstand eerste kwart 18-15.

In het begin van het tweede kwart kan BC Vlissingen snel uitlopen naar 27-17. De verdediging van Aarnoudse/Binnenland laat te veel penetraties toe en daardoor krijgt de thuisploeg veel open schoten. Aanvallend is Aarnoudse/Binnenland ook erg slordig. Eenvoudige kansen worden gemist en er wordt te veel balverlies geleden. Halverwege het tweede kwart kan Sander met twee scores zijn ploeg weer wat dichterbij de thuisploeg brengen: 30-23. Toch blijft BC Vlissingen duidelijk de betere ploeg in deze fase van de wedstrijd. Mede doordat Aarnoudse/Binnenland vrije worpen blijft missen, moet het lijdzaam toezien dat de achterstand vlak voor rust oploopt tot 43-31.

Aarnoudse/Binnenland komt duidelijk een stuk scherper uit de rust. Sander scoort 5 punten op rij: 43-36. De pressverdediging van Aarnoudse/Binnenland brengt de thuisploeg in de problemen en mede daardoor komen de Barendrechters steeds beter in de wedstrijd. Toch weet Vlissingen de voorsprong weer uit te bouwen naar 47-36. Dan vertaalt het betere spel van de bezoekers zich in een 0-10 run. Dankzij een sterke verdediging kan de Barendrechtse ploeg ook goede kansen creëren in de aanval. Na een aantal afstandsschoten van Martijn, is het Sander die aanvallend niet af te stoppen  is door de verdediging van Vlissingen. Aan het einde van het derde kwart heeft Vlissingen nog steeds een voorsprong, maar moet de ploeg veel harder werken om goede kansen af te dwingen. Floris bepaalt vanaf de vrije worplijn de eindstand van het derde kwart: 57-51.

Marvin opent de score van het vierde kwart. Daarna kan de goed spelende Sjoerd vanaf de vrije worplijn zijn ploeg bijna op gelijke hoogte brengen: 59-57. Halverwege het laatste kwart kijkt Aarnoudse/Binnenland nog altijd tegen een kleine achterstand aan: 66-62. Toch lijkt het een kwestie van tijd dat de koploper van de promotiedivisie de leiding in de wedstrijd zal overnemen. Onder aanvoering van Sander plaatsen de bezoekers plotseling een 0-9 run en is de voorsprong een feit: 66-71. Keer op keer wordt Sander in de aanval gezocht en kan Vlissingen hem alleen via fouten afstoppen. Vanaf de vrije worplijn kan de uitblinker vlak voor tijd de zwaar bevochten overwinning veilig stellen: 70-74. Na een moeizame eerste helft, heeft Aarnoudse/Binnenland zich in de tweede helft knap hersteld. Het goed spelende BC Vlissingen bleek, ondanks de lage klassering, een zeer taaie opponent in deze wedstrijd.

Volgende week zaterdag ontvangt Aarnoudse/Binnenland Punch uit Delft in de Driesprong.

Scores: Sander Trommelen 30 (9 rebounds, 6 assists), Raven Hoogeveen15 (11 rebounds, 3 assists), Sjoerd van Vilsteren 13 ( 5 steals, 3 assists), Martijn van Noordenne 8 (4 assists), Marvin van der Houwen 4, Wouter Cabaret 3 (3 steals), Floris de Jong 1.


www.binnenlandheren1.nl
www.binnenlandheren1.nl


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.