Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 9 december 2013
Binnenland Dames 2 winterkampioen (Dames 2 Team)

Uitslagen en standen


Het dames 2 team van Binnenland speelde afgelopen zaterdag haar laatste wedstrijd in 2013. Tegenstander was het altijd moeilijk bespeelbare Leiderdorp. Leiderdorp is een sterk team met zeer ervaren speelsters. Het door Oculenti gesponsorde team van Binnenland wist dus dat het een lastige wedstrijd zou gaan worden.

De eerste minuten van de wedstrijd waren duidelijk voor de Barendrechters. Na 3 minuten stond het 8-2 voor de thuisploeg. Binnenland speelde sterk en gaf Leiderdorp geen kans. Dit goede spel kon Binnenland maar een paar minuten volhouden. Aanvallend werd er te weinig gecreëerd. Leiderdorp kon echter ook geen vuist maken en zo eindigde het eerste kwart in een voorsprong voor de Barendrechters van 13-6.

Het tweede kwart was rommelig. Er was veel onrust in het aanvalsspel van de thuisploeg . Er werd te vaak gezocht naar de moeilijke optie en hierdoor was de schotselectie niet goed. Binnenland schoot dan ook een erg laag schotpercentage in dit kwart. Verdedigend was Binnenland wel scherp en Leiderdorp kon dan ook niet echt profiteren van het mindere kwart van de Barendrechters. Wel kwamen de gasten iets beter in de wedstrijd en werd de rust gehaald met 22-16 in het voordeel van de thuisploeg.

Na de rust was een ander Binnenland te zien. Met een scherpe verdediging en strakke aanvallen werd Leiderdorp op grotere achterstand gezet.  Na 5 minuten in het derde kwart was de wedstrijd beslist. Leiderdorp had nog geen score kunnen maken en Binnenland had er inmiddels al 15 punten gemaakt. Het verschil was gemaakt en het niveau van de wedstrijd zakte weer weg. Stand na kwart drie 43-23. Beide ploegen vonden het in het vierde kwart wel goed en de wedstrijd werd plichtmatig uitgespeeld. Eindstand 32-56.

Door deze winst is Binnenland winterkampioen en kan zich op gaan maken voor de winnaarspoule. In deze poule zitten de 12 beste rayon teams van Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Deze poule zal in januari 2014 van start gaan. 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.